Ssraa Lokman hekim etliğe gidiyorum muayenesi 95tl. Doğum pakedi 4950 dediler geçen ikili yaptırdım 250 tl verdim ücretler bu şekilde
Ilkheyecanim Ssraa ikili test için çok fazla değil mi ya özeller uçtu gidiyor. Bende cuma günü yaptırıcam ikili test etimed hastanesinde 60 tl ücreti
Hulya00 Bende özel 19 mayısa gidiyorum muayene 65 daha doğum paketi almadım kararsızım doktorumdan çok memnunum ama yeni dogum ünitesi yok 😕
Ssraa Ilkheyecanim ikili o kadarsa ayrıntılı ne kadardır düşünmek istemedim şuan. Para da kolay kazanılmıyor eşime üzülüyorum. Resmen sömürüyorlar
Ilkheyecanim Ssraa aynen öyle devletede gidilmiyo ne yazıkkı mecburen kabul ediyoruz fiyatlar ne olursa olsun
Buss1906 Ssraa lokman hekim sincanda 500 dediler muhtemelen aynıdır ben zaten orada yaptırmak istemiyosum özel bir muayenede yaptırdım
Cansn Zelnuray bende ona randevu aldım 18inde gideceğim. Paket mi aldınız nasıl yaptınız Normal doğum taraftarı mı Ne sevindim giden birini bulmama 😁
Zelnuray Cansn doğum paketi yaptırdım canım 5000lara ama sincan koru ve etimed hastanesinden çok avantajları var acil bişey olsun belli bi süreye kadar yatış ücretsiz ve yarısını alıyor öyle hatırlıyorum özel odan var ilgi desen heleki sekreteri doktor hanımın mükemmel biri
Zelnuray Cansn doğuma gelirsekde dikkatımı çeken normal doğumcu olması çünkü benm orda akrabam çalışıyo ve o akrabam önerdi pınar hanım diye biri var komşumun kızı ona gidiyordu sordum nasıl diye çom panıkli kadın dedi memnun kalmadım dedi
Cansn Zelnuray benim evime yakın Ortadoğu ondan orayı istiyorum. Bir kaç hastamda Zeynep hanımı ve günnur hanımı önerdi. Bakalım ilk randevumuz haftaya inşallah memnun kalırım. Senin kaç haftalık şuan