Suhiss Hicbisey. Akşam yemegini 6 gibi yiyoruz sonra 9 gibi cay yaninda belki uc bes biskuvi bazen kuruyemis. Bu kadar
Mer3459 morpaqatya9 suan büssürü çiğ köfte yedim dolma biber yapmıştım onu yedim tatlı yapmıştım onuda yedim çocuk içerde işkence çekiyor anne yeme artık yeme diuo
Suhiss Mer3459 kacinci haftadasiniz. Benim istahim acilmadi yeme duzenim ayni ona ragmen cok kilo aldim dikkat edin :(
morpaqatya9 Mer3459 Maşallah canım ama nasıl miden alıyor ki ben iki şey yesem tıkanıyorum vay anası sesli güldüm 🤣🤣🤣🤣
morpaqatya9 Suhiss 17 iştahım yok ama kilo aldım yürüşümü yapıyorum ama yinede aldım hemşire ödem dedi bilmiyorum biz herşeye kilo diyoruz 🤣
Dilan_55 morpaqatya9 uyumadan önce uykumdan uyanıp bile yiyorum 🤣🤣 mesela gece uyudum 2de kalktım salçalı makarnayla yoğurt yedim sonra tekrar uyudum şimdi kalktım kek çikolata yedim bütün gecem hayalet gibi gezmeyle geçiyor 🤣
morpaqatya9 Bebekkk00 Yağlı şeyler normalde de bedenimize zararlı ama ayarında yersen sorun olmaz 🙅🏻♀️
Suhiss Bebekkk00 yiyin bisey olmazz kendimizi kisitlamak daha kötü canin istiyosa yiceksin abartmadan