Teslimenursevil Adak kurbanın var koyun dedi bugün bi amca bana kalp gözü açık diyorlar doktorlara boşa para yedirme kurbanını kes gör bak diyor böyle bişey yaşayan var mı
Adenala Teslimenursevil Öyle bir adağınız varmıydı peki ağzınızdan çıktıysa yapmanız gerekiyor diye biliyorum ben mesela sağlıkla bebeğim olsun diye etmiştim
Burcu-2634 Teslimenursevil bende tedavi görüyordum 2021 yılında eğer birgün çocuğum olurda sağ salim kucağıma alırsam kesicem demiştim sonra doğal bir gebelikle sağlıkla kucağınima alınca kestim bence kesmelisin
pilateslover Teslimenursevil evet eşimin adağı vardı kesmemişti, kestiği ay hamile kaldım. 9 aydır olmuyorken. Tesadüf mü ondan dolayı mı bilemiyorum 😊
Teslimenursevil tubik_ adak kurbanın var dedi kalp gözü açık bi amca çocuk tedavisi için doktorlar para yer sen adağını kes bak gör o zaman dedi
Aysegul166 Teslimenursevil evet böyle bişey daha öncede arkadaşımın başına gelmişti gerçektende dedikleri olmuştu siz yine tedavinize devam edin tabi ama adağınızıda kesin hiç olmadı sevabını alırsınız
Teslimenursevil Aysegul166 ona ne demişlerdi tedaviyide bıraktım artık haziran gibi embriyolarımı koydurucam bugün o amcada öyle diyince dedik kestirelim
Teslimenursevil pilateslover belkidr adak yüzünden tabi bilemeyiz ama bizede öyle diyince kestirelim dedik bakalım soruşturuyoruz hafta sonuna ayarlıyıcaz
Aysegul166 Teslimenursevil o gebelik için değilde işleri rast gitmiyordu çok istediği şeyler olmuyordu kalp gözü açık biri adağın var yerine getir demiş getirdi işleri düzeldi
gulruba Teslimenursevil adak şartlarina da bak Internetten yoksul yabancı insanlara veriliyor 1. Ve 2 . Derece yakınlarına adak düşmüyor
Sarina98 Teslimenursevil ben biliyordum, aklmda şuan. o kadar adak adamistim ki ev ichin. oldu sukur.
Sarina98 Teslimenursevil bir defasinda anneme de demistiler, kurbanlik kuzu uzaktan gel kendini annemin arabasinin altina at. adam geldi ki, sizin adaginiz var. kurban borcunuz. annemde dogru demisti