Seac doktorun etkisi de çok oluyo ya bnce bnm icin çok güzeldi ilgiliydiler tüp bebekdi bnm normal doğum istedim hep öyle de oldu ama kendi sancimi beklemedik doktorumunda nöbetinin olduğu güne denk gtrdik planlı normal doğum yaptım suni sancıyla basladik 17 saat sürdü ama çok güzeldi ebeler ilgiliydi sabirliydi çok güzel yonlendrdiler pilates yaptırdılar belime masaj öyle genel de sancilarimi ztn duşta sicak suyun altında çektim çok güzel açılma yaptı ve ebem o kdr iyiydi ki anne gibi yaklaştı duştan çıkıp açıklığa bakmak nst bağlamak için falan sarıp sarmaladi çarşaflarla usumeyim diye sürekli okudu bni yanımda namaz kılıp dua etti hep doktorum sürekli geldi gitti süreçte yanımdaydı doğum esnasida sohbetle geçti sancılarım geldiğinde hepsi destek oldu ikinmami anlattılar doğum sonrası odada da aynı şekilde gece oldu doğumum odama ciktigimda doktorum direk çorba içecek falan yollatti katımda ki ebeler de ilgiliydi kanamalarım takip ettiler doktorum boş biraktirmadi ağrı kesilerim ilaclarim falan çok güzeldi bnm için smdi doktorum Erciyes Kartal da yine devam Allah’ın izniyle bu doğumum da ilki gibi olur