A1907 evet gece meyve yemek, şekerli süt ya da şekerli olan her şey ve ekmek olayından kaynaklıdır daha çok. Ekmek olarak şöyle söyleyeyim hamilelere bir tek tam buğday ekmeği öneriyor doktorlar. Banu Çiftçi'nin videolarını da izleyebilirsin orda detaylı bilgi veriyor. Ve ekmek aslında çok gerekli bir besin değil sadece sabah kahvaltısında yesen yeterli. Tabii burda yazdıklarımızın hiç birini bir anda uygulayıp çok ani kesme yediklerini ama ekmeği ve şekeri ciddi oranda azaltsan yavaş yavaş farkedersin değişikliği.. hatta bence başlamadan önce işinde gerçekten başarılı bir diyetisyene gitmen daha sağlıklı, en azından nerden başlayacağın konusunda önemli bir rehber olur.. bünyeden bünyeye de değişir tabii ama ben mesela çok iştahlı biriyim ve vitaminim de iştahımı arttırdı baya ama sabah kahvaltımı dolu dolu yaparım ve bazı sabahlar 4-5 dilim ekmek yerim. Gün içinde başka ekmek yemem. Ara öğünleri kuruyemiş meyve ile geçiştiririm. Öğlen dolu dolu yemek yemişsem akşam porsiyonlarımı azaltırım. Akşam 6-6:30 gibi olur genelde yemek saatimiz. 8de çay yanına avcunun içi kadar kuruyemiş. Gece 10da meyve saat 11-12 yatış. Bana kalsa meyveyi daha erken yerim çok geç saat çünkü 10 bence. 20. Haftamdayım 4 kilo almışım. Ne fazla ne az bir sayı bence. Bir de bu vitamin hapından dolayı gece 4-5 gibi mide kazıntısıyla uyanıyorum, kalkıp bir bardak yarım yağlı süt içip yatıyorum tok tutsun diye. Bu arada bazen kaçamak yapıp cips çikolata pasta vs yemişliğim de çoktur.. o yüzden önemli olanın ilk başta belirttiğim faktörler olduğuna inanıyorum ☺