BraKrkulakDumlupnar La_Liberte 14 de kız dedi 18 de erkek 🤭 ama acaba değişir mi ki diye ümidiim hala var😂
La_Liberte BraKrkulakDumlupnar Allah gönlünüze göre versin ama 18. Hafta cinsiyet için ideal bir hafta. Tabii kordonla karıştırılmadıysa ☺️
BraKrkulakDumlupnar EsraEfnan ilk kız demmişti sonra erkekk bakalım detaylıyı bekliycez çok ssağolasın🤭
Zmra-13 EsraEfnan insallah ya bi kizim var sukur birde oglum olsun cok isterim rabbim iki meyvedende tattirmayi nasip etsin inşallah
BraKrkulakDumlupnar La_Liberte sanki karıştrmadı gibi ama bi oğlum var gönül kızdan yana olunca bi fikir sorayım dedim tbi önce sağlıklı olsunda🥰🤭 çok sağolasın
La_Liberte BraKrkulakDumlupnar ben bir şey göremedim bacak Arasında ama önemli olan doktorun görmesi 😅 ama şöyle düşünün kardeş kardeşe arkadaş olacak birbirlerinin arkalarını kollayacaklar ☺️🥰 Allah ikisini de tattırsın ☺️
BraKrkulakDumlupnar La_Liberte aynen öyle deyip avuttum kendimi ilk duyduğumda baya şok olmuştum sonra geçti tırnağını yaratmaya kadir değilim ne verirse Rabbim elhamdülillah🤲🏻🥰
EsraEfnan gokcegn21 çokta anladigim söylenemez ama gokcegn21 6 haftalık daha çok minik canım 😊 bı 12 den sonra erkeklik belli oluyor zaten çıkıntısı oluşuyor
La_Liberte BraKrkulakDumlupnar öyle tabii ki ☺️ vardır bir hayır bunda da ☺️ sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏🏻
gokcegn21 EsraEfnan he bazıları bebeğin yerleştiği yere göre ya da keseye göre yorum yapıyor dedim belki anlarsıniz. Baya sabırsızız cinsiyet için 🙃
ipeklinaismom BraKrkulakDumlupnar benimde var gibiydi pipi kızı eledik kafamizdan sonra şok olduk belli olmaz derim
BraKrkulakDumlupnar ipeklinaismom hahahh ayy işte böyle bişey oluyo mu onu merak ediyordum hep teşekkür ederim artık detaylıda net belli olur🤲🏻