BraKrkulakDumlupnar Kızlar cinsiyeti değişti ama bir daha değişir mi bilmiyorum detaylıya kadar bekleyemediim😂 üstteki yeni alttaki 14 haftalıkken ki ultrasonu🥰 yorumlarınıza talibim🩵
La_Liberte BraKrkulakDumlupnar tam cinsiyetine denk gelen yer karanlık ya ☺️ kaçıncı haftadan ne dediğine bağlı ☺️
Zmra-13 ipeklinaismom banada yorum son kez yorum yaaprmsnz bi kac kisiye attim erkege benzetildi bende sali ögrenicem biri 11+5 digeri 14 haftalik ultrasonda bakildi
BraKrkulakDumlupnar aslansmommmm yok ilk kız dediler sonrra erkek pipisini gördü doktor🤭 acaba bi ümit yine kız olur mu diye bekliyorum😂
aslansmommmm BraKrkulakDumlupnar bacak arasi bos gibi duruyor kordon kapatti ozaman sanirsam 😄 Bu seneki cocuklardan hersey beklenir sen ynede bekle detayliyi🤣
BraKrkulakDumlupnar aslansmommmm sorma bu bebelerin ne sürpriz yapıca belli olmuyo hiç 🤭 sağlıklı olsun da napalım 🥰 çok sağol yorumun için
ipeklinaismom BraKrkulakDumlupnar benimde var gibiydi pipi kızı eledik kafamizdan sonra şok olduk belli olmaz derim
BraKrkulakDumlupnar aslansmommmm hadi ya bi acaba değişir mi diye ümitlenmedim ddeğil bazıları ddeğişti demiş de🤭
BraKrkulakDumlupnar aslansmommmm Allah razı olsun bacım amiin inşallah hepimiz önce sağlıcakla kavuşalım🥰
BraKrkulakDumlupnar La_Liberte 14 de kız dedi 18 de erkek 🤭 ama acaba değişir mi ki diye ümidiim hala var😂