Yagmurguzel01 32+3 üm ve hareketleri çok az hissetmiyorum diyebilirim yani hele kaç saattir hiç yok neden oluyor acaba bu durumu yaşayanlar var mı???
Burcu58 Yagmurguzel01 benim doktorum 32. Haftada bebek hareketlerinde ciddi azalmalar olacak korkma demişti çok normal demişti sebebini söylemedi ama böyle önden uyardı yani sizde korkmayın endişelenecek bir şey değildir inşallah 🥰
Alminasbl Yagmurguzel01 hareket azlığını hafife almayın ve mutlaka doktora gidin . Herşey yolunda da olabilir ama suyunuz da azalmış olabilir . Ben 2 gün hissetmedm gittim doktora ve suyum bitmişti cok azdı yani bebek içerde strese girmiş doğum planlanıyordu aslnda ama yatış verildi 28 haftalktm çünkü ve ciğer gelstrci iğneler serum vs yapıldı önlem amaçlı veee havuç suyu mucizevi içecek onunla suyum arttı bebek hareketleri de düzelmişti artık bilginiz olsun sizde bişey olsun veya olmasın doktorunuza görünun
electus35 Bi kahve içip sessiz bir odada sol tarafiniza yatin. Bir kaç dk sonra hareket etmesi lazim. Etmiyorsa hala, acile gidin, ihmal etmeyin. Allah korusun inşallah,🙏
Yagmurguzel01 electus35 yok ediyor ama çok az yani en son 3 saat önce falan hareket etti 4 saat önce çok az şuan hala yok kahve yapıyorum şimdi
ipeklinaismom Yagmurguzel01 yeri daraliyomus birde başı asagu dönen daha az hareket ediyormuş diye duydum
MadamSLN ipeklinaismom @Yagmurguzel01 Yok bence öyle değildir. Bebeğim 30 haftadan beri baş aşağı hatta şuanda geldim geleceğim modunda. Ve çok hareketli. Sezeryan olmam gerek o yüzden doktor yat dedi. Sürekli kımıl kımıl. Biraz bebeğe bağlı. Ama hareket yavaşlılığı iyi değil. Yeri daralıyor olabilir yinede ciddiye almakta fayda var. Doktorum uyardi bu konuda.Cikolata tatlı ne varsa ye :)
Esraelis Burcu58 ben haftalık hamileyim hareket azlığı var ilk aylar cok oynuyordu kalp atışı nabız az dedi doktor böyle birşey karşılaşan var mı
Yagmurguzel01 Limonis ağzım durmuyoki ldlwşd midemmi baskı yapıyoda oynayamıyor acaba sjahahhahahahahaha
tugba0090 ahsenelaa 30+6 aynı durumdayım 28 den beri az güçsüz hareket ediyor sabahları sağıma yatınca biraz vuruyor o kadar 🤦🏻♀️ doktor herşey yolunda diyor 30+2 de kilosu 1540 di inşallah bir sorun yaşamayız hareket azlığı çok sinir bozucu bişey tüm motivasyonumu enerjini alıyor
ahsenelaa tugba0090 benim karnım kücük galiba rahat hareket edemiyo edincede kasılıyo toplanıyo öyle oluncada sancılanıyorum bir hafta yattım hastanede sancıdan nst de devamlı uyuyordu hareket alanları azaldı diye heralde
tugba0090 ahsenelaa bilmiyorum ki ondan da olabilir benimde karnım küçük dışardan zar zor belli olur hamile olduğum bebeğin kasılması toplanması bende de oluyor ama çok sık değil gelişimleri iyi gitsinde az hareket etmesine alıştım sağlıkla gelsinler ❤️🤲🏻
Burcu58 Esraelis kaç haftalıksınız onu anlayamadım. Peki doktor böyle söylediyse bir sıkıntı olup olmayacağını da söylemedi mi
Elff0 Esraelis bende yaşadım 1 hafta önce aynısını acil sezeryana alıckalardı düzelmeseydi çok şükür düzeldi nabzı
Esraelis Elff0 doğum için hala var ilk aylar harketliydi altan baskı yapılmış gibi oluyorum siz kac haftaliksiniz