Nerisnefes @“ipeklinaismom”# Banada bi tahminde bulunabilirmisiniz bugun cinsiyet icin hastaneye gidecegim 🙂
ipeklinaismom Nerisnefes karından ise ramzi teorisine göre kız haber verin merak ettim Allah gönlünüze göre versin 🌸
ipeklinaismom TubaY- canım daha küçük lazım bebiş büyümüş ortaya inmiş genelde.ikk kesede göründüğünde sağda veya solda oluyo teoride buna göre yorumluyor arastirabilirsiniz
Nerisnefes ipeklinaismom pozisyonu yandi malesef 2 cikolata yedim visne suyu ictim oksurdum 10 dk yurudum malesef degismedi 🙂
Mine-tayfun ipeklinaismom aynı gün içinde yarım saat arayla iki doktora gittim biri bacaklarını açmıyor kıza benziyor dedi çikolata yedim başka doktora gittim %100 kız dedi ama nedense ben erkek hissediyorum
ipeklinaismom Mine-tayfun bende balon patlatana kadar kız isteyip erkek hissediyodum hatta emindim sonra şok olduk doktora iki gün sonra tekrar gittim emin misiniz diye sonuç kız çok isteyinxe oluyo şükür ☺️☺️🩷
ipeklinaismom TubaY- kız gibi ☺️ 4 haftada büyük bu bu arada 5 haftada boş kese cikiyo.genelde 7 civarı bebek görünüyor icinde
TubaY- ipeklinaismom aslında boş kese var da benim iki kese görüldü diğeri boş çoktı o da olabilir dur atayım onu ilk boş kesesi var yoksa da onuda son olarak yorumlar mısın rica etsem