Esradmyr Kızlar merhabalar. Dün gebeliğimi öğrendim ve beta hcg 18964 çıktı. Son regl tarihime göre 5 hafta 4 günlüktü. Sizce normal mi bu değer. Yarın kalp atışı veya keseyi görebilir miyim? Bilenler cevaplarsa sevinirim :)
Sermec27 Esradmyr değer haftana göre normal kese ve bebeği görebilirsiniz ama kalp atışı için erken olabilir diye düşünüyorum
Selothatun Esradmyr merhaba öncelikle hayırlı olsun. Sat a göre 5+4 üm. Perşembe günü 3517 idi değer. Cuma günü keseyi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı☺️
Patito__ Esradmyr normal cnm bir haftaya kalp atisi ve bebek duyarsn maasallah Rabbim saglikla kucagina almani nasio etsin aminnn
Kahvemsi-05 Esradmyr kese görünür ama kalp atışı için 8. Hafta çağırıyorlar hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün🌸
Esradmyr PinkPanter204 eşim 5.600 doğmuş. Bebeğin büyüklüğü ile alakalı olabilir mi sizce ? Hiç ikiz yok ikimizin ailesinde de
PinkPanter204 Esradmyr 5+4 olarak değerlendirdim ayrıca ailenizde olmayabilir bu sizin olmuyck anlamına gelmez
Patito__ Esradmyr insallah amin aminnn aminnn cok aminnnn. Rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin torun gorun 🤣🤣
Firstpreg Esradmyr Hayırlı olsun öncelikle ☺️ Bence değeriniz haftanıza göre çok yüksek. Çoğul gebelik olması muhtemel. Var mı ailenizde ikiz bebek?
Hayal23455 Esradmyr kanı nerde verdiniz ? Ben sağlık ocağında vermiştim net sayı çıkmadı da >10000 yazıyor benimkinde
Deletedmom89_ Ben kalp atışını duyduğumda 30000 üstündeydi, ama keseyi kesin görürsünüz, hayırlı olsun ilk kese sonraki haftada kalp atışını duyarsınız Allah’ın izniyle 🌸
Esradmyr Deletedmom89_ inşallah. Cumartesi çıkan beta değeri bu. Belki bugün daha da artmıştır da duyarız kalbini 🥹