Fatoliiii Ebrun devlet hastanelerin çoğu cinsiyet söylemiyor canım yasakmış sanırım.. brn özele gidicem o yüzden. Yenimahalle araştırma hastanesi de güzel ama sanırım gece gidersen doğum yaptırmıyolarmış öyle bişeyler duymuştum
Oykubehiye Ebrun bende etimesgutta oturuyorum yenimahalle eğitim ve araştırmaya gidebilirsin yakın orası ben de oraya gidiyorum cnm
Ebrun Fatoliiii evet kuzum ya oyle bırsey varmı cok sacma yani söylesen ne olcak dolandırıp duruyorlar hastane hastanr insanları zalımlar 😁
Dmlaysun Merve198i88 bende gölbasında oturuyorum kuzum hepde Cem hocaya gıderım ılk kızımdada gıtım sezeryanımı o yaptı cok memnun kaldım Allah nasıp ederse bu kızımında dogumunu onun yaptrmasını ıstıyorum
Merve198i88 Dmlaysun benim normal doğum ilkinde girmemişti malesef bundada girmez ama gerçekten ıyi bi doktor
Dmlaysun Merve198i88 aynen canım Ankara etlik falan hıc sevmıyorum benı anca o doktor rahatlatıyo korkmuyorum 😀
azm Ebrun doktor kaç haftalık diye soruyr zaten ikili tarama zamanıysa direkt ikili tarama yaptjrdın mı diyr
Sabireeray Fatoliiii canım asistan var poliklinikte uzman dr bile Yok asistanlarda şansına kalmış kim denk gelirse
Fatoliiii Sabireeray valla en başından beri gidiyorum evet hep asistan ama ne sorsam cevaplıyor azarlamadan falan o yüzden kime denk gelirsem diye şansa bırakmayıp hep poliklinik 10a almaya başladım bende
eaciftci Pnrmhmmd Rıza doktor çok iyi ama o denk gelmiyor pek genelde asistanlari bakıyor o gün Rıza hocanın olup olmadığını öğrenebilir musun randevu almadan önce canim
Fatoliiii Bsryklmz bende oraya alıyorum banada hep iyi asistan oluyor gerçekten :) ama bu sefer Derya Hocaya aldım randevu :)
Snglflz Ebrun ben normalde gataya gidiyorum 2li test icin zubeydeye gittim doktorum erkekti adini unuttum ama cok igrenç ilgilendi 5 dakika bile surmedi nirmalde daha uzun vw ayrintili bakmasi gerekiyordu yatmamla kalkmam bir oldu bumuydu dedim ya 🙄🙄🙄
Fatoliiii Ebrun ahahha 😅 ya sanırım doğuuların bazıları falan kız olunca aldırıyormuş önlem amaçlıymış falan ama saçma bi neden bence