Kzbnzm1997 Sinemtsn valla ben dediğim gibi keçiören eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum gelebilirsen ora iyi yani
Esra24 Ebrun evet randevu almak biraz sorun ama gitmeden 1 2 hafta once alirsan istedigin doktora alabiliyosun bundan sonra ki kontrolun de gitmeni tavsiye ederim canimmm 😊
Fatoliiii Ben Etliğe gidiyorum pis bi hastane değil ayrıca zekai tahire bin basar bence. Ben hep poliklinik 10'a alıyorum genelde asistan oluyo ama ilgililer. 2li taramaya da sadece 1 doktor bakıyor sıra alınıyor zaten ultrasonla bakıp kağıt veriyorlar onu randevu aldığınız doktora götürüyosunuz o size söylüyor ardından da kan alıyolar 2li tarama için tekrar..
Ebrun Fatoliiii bende yarın gidicem 2li taramaya yanlız girince direk söylediniz demi siz 2li tarama İcin geldim diye cünkü nereye gittiyse ilk bunu dediğimde uzaylı görmüş insan gibi bakıyorlar suratıma ve biz yapmıyoruz diyorlar 😁
Merve198i88 Ebrun bende o doktora gidiyorum cok ta memnunum ama doguma alırmı bilmiyorum hafta sonuna denk gelirsem sknti olabilecegjni söylemişti
Ebrun Merve198i88 cok iyi ilgileniyor zaten oradaki diyer doktorlara bin basar ama inşallah dogumunada girer
Dmlaysun Merve198i88 bende gölbasında oturuyorum kuzum hepde Cem hocaya gıderım ılk kızımdada gıtım sezeryanımı o yaptı cok memnun kaldım Allah nasıp ederse bu kızımında dogumunu onun yaptrmasını ıstıyorum
Fatoliiii Ebrun valla ben demedim doktor bana 12 hafta olmuş 2li taramaya göndermem lazım dedi aksine ben uzaylı görmüş gibi oldum 😂 ama söylersiniz yönlendirir tabiiki 😊
azm Ebrun doktor kaç haftalık diye soruyr zaten ikili tarama zamanıysa direkt ikili tarama yaptjrdın mı diyr
Ahmtimrn 11 haftalık hamileyim. En basından beri etlige gidiyorum. Bence doktordan doktora degişiyor. Gebe polikinligi 11 e gidiyorum. Randevusuz gidersen biraz sıkıntı oluyor. Ama randevu aldıgın zaman beklemeden girip cıkıyor sun. Benım doktorum doçent. Ve gayet ilgileniyor. Tek sıkıntı oradaki doktorlar doguma girmiyormuş.
Fatoliiii Ahmtimrn poliklinik 11de hep aynı doktor mu var acaba? Ben 10a giriyorum ama asistan oluyor genelde..
Merve198i88 Ebrun doğum konusunda garanti vermiyo malesef sezeryan olsa kesin o yapiyoda normal doğum şansima kalmis kim olursa
Sabireeray Fatoliiii canım asistan var poliklinikte uzman dr bile Yok asistanlarda şansına kalmış kim denk gelirse
eaciftci Fatoliiii bende poliklinik 10 a gidiyorum hep asistan oluyor ama diğerlerine göre asistanlar daha iyi 37. Haftadayım ben bütün polikilikleri gezdim diyebilirim bi 10. İyi gibi geldi bana 1 2 3 4 çok fena
Fatoliiii Ebrun evet ditek 2li tarama kağıdı veriyor gidiyosun dediği yere sıra bekliyosun sıra gelince 10 dk bile sürmüyor ultrasonla bakması doktora gönderiyo seni tekrar o da bakıyo kan alıyo 1 hafta sonra kan sonuçları çıkıyor