meftun1anne Ebrar_65 ayy doktorum erkek gibi dedi haftaya netleşecek ama sen bana da kız dedin ya bi mutlu oldum sağlıkla gelsin de gönlümüzde olan birşey var illa ki değil mi ☺️
Ebrar_65 meftun1anne Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim en kesin sonucu doktor söyler 🥰
aysegul1122 Ebrar_65 evet gerçekten dedinizzz. Beni en çok umutlandıran şey sizdiniz bu hikayede 🫶🏻🫶🏻
Ebrar_65 aysegul1122 Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim doğru bildiğime çok sevindim Çok da mutlu oldum hayırlısıyla kucağına al inşallah öyle düşünmen çok mutlu etti beni gülüm❤😍
aysegul1122 Evinim sağlıkla kucağımızda almayı nasip etsin Allah. Daha yolumuz uzun ama heyecanımız var 🫶🏻 ahahahah
Nurglsari aysegul1122 çin takvimi tutmadı erkek diyordu , rüyamda kız görmüştüm bide gerçekten ekşi aşerdim turşu falan tutan bu
Julej aysegul1122 3 çocuğumda erkek ve net her gün limon yiyorum şalgam suyu içiyorum ekşi elma erik turşu vs bunlari aşırı tükettim tatlı asla yemedim ☺️
melisakarademir0606 aysegul1122 hayır gören herkes sen erkek doğurursun karnın dik dediler kızım oldu ama şey var canım hiç tatlı istemiyordu sürekli ekşi şeyler istedim o tuttu diyebilirim
aysegul1122 melisakarademir0606 bana çevremdeki herkes ama herkes sende erkek anası tipi var. Belki hiç kızın olmaz gibisinden yorum yaptılar. İlk hamileliğim ve erkek anası tipi ne demek diye kendimi yiyordum. Meğer kız anasıymışım 💜💜
Evinim aysegul1122 Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah sağlıcakla bugün tam olarak kaç haftalık oldunuz