95papatya Nur5516 oralarda çok güzel ya biz taşındıktan sonra gezdikçe mahalleleri semtleri öğrendik iş işten geçti tabi ☺️
Gul1616 95papatya bende Güneştepedeyim 😊 Bursa’m güzeldir ya taşı toprağı havası😍 bekarken merkezde oturuyordum orası daha hareketliydi oturduğum semte göre 4 sene oldu daha yeni alıştım diyebilirim şimdide burdan çıkmak istemiyorum 😅
95papatya Gul1616 Bizimde 1 sene kaldı doğuya gidecez tayin için sanırım o zaman daha çok özleyeceğim buraları ama Bursa doğasıyla çok güzel yer sadece tanıdığım kimse olmadığı için bütün gün evde çocukla ister istemez bunalıma giriyor insan 😅
ffckizannesi 95papatya eşinin arkadaş eşleri filan bi arkadaş ortamı oluştursan aslında mutlu olursun . Bnm ailem 8 yıldır uzağımda bursa yine onlara en yakın olduğum yer ama her türlü bulunduğunuz yerin keyfini çıkarın hayat yoksa çok zor geçiyor yaşadım bunu
95papatya ffckizannesi Ya açıkçası eşim 1 gün çalışıyor 1 gün izinli doğal olarak tanıştırdıgı arkadaşlarının eşleri oldu görüştüklerim de var ama işte herkesin evi çok uzakta buluşmak için bi nokta seçsek kimse yeri bilmiyor ben zaten mahalle dışına çıksam kesin kaybolurum 😅
95papatya mervemurat16 Bursa İstanbul’a göre bence daha sakin bir şehir ve güzel sadece tanıdık kimse olmayınca zorlaşıyor ☺️
ffckizannesi 95papatya aaa işte bunu demiceksin . Gayette gezersin kaybolmazsın da neden kaybolasın . Bu yüzden sıkılırsınız . Bence arkadaşlı ya da arkadaşsız keşiflere başlayın seveceksiniz
95papatya OguzMoms kesinlikle benimde öyle yoksa zaten şehir çok güzel tanıdık kimse olmayınca insan zorlanıyor ☺️
Polenmom 95papatya muhtemelen çevre ile alakalıdır, zira Bursa da çocukla da bireysel de yapılacak etkinlikler çokça fazla 🌸
Fatmanur_0416 95papatya bende 1 buçuk seneye yakındır burdayım doğuda yaşıyordum evlendiğim için Bursa’ya geldik buralar bana çok yabancı 😕