95papatya Bursa’ya 3 yıl önce geldik tayin üzerine hala alışamadım bir şehir oldu 2 yaşında bir kızım var zamanı onunla geçiriyorum oda olmasa bilmiyorum nasıl geçerdi Bursa’ya gelip ben gbi alışamayan yalnız kaldığını hisseden var mı ☺️
Bebekkkk 95papatya aşko hangi şehirden nerden oturuyorsun Şuan ben bursalıyım çok güzel benim şehrim 🥲
mervemurat16 95papatya bende 2 yıl olacak alışmak zor istanbulda yaşıyordum bursa biraz farklı sakin bir yer bana göre
95papatya Polenmom insanları çok değişik belkide oturduğum semtle alakalı 3 senedir benimseyemedim çok güzel şehir fakat insanları soğuk ☺️
Nursemom_ Kızz bursa cok guzel bi şehir en azından her yer heryere yakın eskiden daha guzeldi tabi şuan neresindesiniz hangi semt
95papatya Nursemom_ Bursa zaten çok güzel olduğu için buraya tayin istemiştik ama insanları çok soğuk birde eşimle benim ailem iki tarafta başka şehirlerde olunca iyice yalnız kalmış hissediyor insan kendini ☺️ Emekte oturuyoruz bu arada
Polenmom 95papatya muhtemelen çevre ile alakalıdır, zira Bursa da çocukla da bireysel de yapılacak etkinlikler çokça fazla 🌸
ffckizannesi Bende tayinle geldim urfadan ama ben bursayı seviyorum doğa tarih yeşillik her imkan alışveriş vs vs var bence yaşanılacak en güzel şehirlerden ben yıldırımdayım
95papatya ffckizannesi kesinlikle doğası çok güzel seçenek çok ama tanıdık kimse olmayınca ne bi kız kıza gidip kafa dağıta biliyorsun nede dertleşe biliyorsun ailelerden de uzak olunca haliyle artık bunalıma sokuyor insanı ☺️
ffckizannesi 95papatya eşinin arkadaş eşleri filan bi arkadaş ortamı oluştursan aslında mutlu olursun . Bnm ailem 8 yıldır uzağımda bursa yine onlara en yakın olduğum yer ama her türlü bulunduğunuz yerin keyfini çıkarın hayat yoksa çok zor geçiyor yaşadım bunu
95papatya mervemurat16 Bursa İstanbul’a göre bence daha sakin bir şehir ve güzel sadece tanıdık kimse olmayınca zorlaşıyor ☺️
95papatya Nur5516 oralarda çok güzel ya biz taşındıktan sonra gezdikçe mahalleleri semtleri öğrendik iş işten geçti tabi ☺️
inarches 95papatya Ben de 2,5 yıl oldu Bursa ya geleli eşimin işi dolayısıyla geldik bizde gurbetteyiz burada ama ben sıkıntı etmiyorum bu durumu hatta daha mutluyum diyebilirim eşimle başbaşa çöpsüz üzüm olmayı seviyorum 🙈😄
OguzMoms 95papatya 8 yıl önce bende Bursa’ya gelin geldim çocuğum olana kadar asla alışamadım hergun ağlıyodum diyebilirim ama şehir olarak Bursa’yi çok seviyorum beni tek zorlayan kendi ailemden kimsenin olmamasıydı burda 😐
95papatya OguzMoms kesinlikle benimde öyle yoksa zaten şehir çok güzel tanıdık kimse olmayınca insan zorlanıyor ☺️