biranne__ Elifyarenaydemir testinizin silik olduğunu okudum bence bir kadın doğuma randevu alın o zaman gelene kadarda yine testi tekrarlayın
Elifyarenaydemir zey-nep11 canım ne dicem ya ben bağdaç kurup oturduğumda ve bide normal yatarken sağ kaşık tarafımda sanki yumurta gibi bişi var batıyo yani birşey var sanki karnımla bacağım birleşince sıkışıyo onun ağrısı oluyo neden ki
zey-nep11 Elifyarenaydemir benımde aynısı soldaaa bi bılsem işteee adet olmazan yarında kan vercem bakalım
Elifyarenaydemir zey-nep11 arkadaşım ben bugün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 100,17 yarın tekrar kan vericem
zey-nep11 Elifyarenaydemir ayyyy maşallah kuzummm nolur bende gecıkmeye devam artımedden snraki testler hep ngtf cktıı beklıyorum adet gelcekmı dıye ılkkez bkdr uzun gecmeye başladı nolur banadaaa dua et❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Elifyarenaydemir zey-nep11 ederim canım benim inşallah umut kesme ben hep üzülürdüm hastanelerde geri dönerdim ilk defa mutluyum rabbim sağlıklı versin inşallah 🙏
zey-nep11 Elifyarenaydemir maaşllah bitanemmm❤️❤️ adet olcak gibi belırtın varmıydı aha gelcek dedğin an oldumu bebeğşm?
Elifyarenaydemir zey-nep11 dün akşam öyleydi hem kasık hem karık ağrısı hep tuvalete gittim korktuk ama olmadım Allah’a şükür bebeğim tuttu sanırım şuan sadece sağ kaşık ağrıyo bacağım sıkışınca hakkımızda hayırlısı olsunnnn
zey-nep11 Elifyarenaydemir hayırlı olsun canım benim❤️❤️❤️ coook sevındımm ya benımde tualete gıderken korkum oluyo aama bısey yok henüz 18inde olmam gerekti 28 gunde bır oluyorum. Benımde işte yarını beklıcem bakalm olmazsa kesın kan❤️ dua et banaaaa🙈🙈🙈
Elifyarenaydemir zey-nep11 ederim canım senin içinde inşallah aynı yanda doğururuz 😂😂ben bugün tekrar kan vercem sabah hafif midem bulanıyor bakalım
zey-nep11 Elifyarenaydemir ay kuzum yaa İnşallah yukselır daha guzel yuksek sonuc alırsın balımm ❤️❤️❤️ benimde gecıkmenın 4. günü işte sabah uyandım hafıf mıde bulantısına tualete koştum hemde acı yemıştım dun karnımda ağrıyodu baktm gene bişey yok inş olmam balım. Sırf bugunude bekledm çünkü gecen ay 21 inde oldum belki bu aya da bı ihtimal 21i olur belki ddm ondan bugun gelmezse kan veriyorum🙈🥺yoksa 18ine 28 gun yapıyorrdu olmam gerekti nasip artık ❤️
Bsrayby Adetime 10 gün kala kan verdim 2.30 çikti 7 gün kala erken gebelik yaptm tek çizği 5 gün var gün kaset test yaptm yine tek çizgi olsaydı illa çıkardı şimdi gidip lan versem mi yoksa artık boşversem mi bilemedim
zey-nep11 Bsrayby kuzum adet gecmesi gerek erken davranıyosun ondandır herkesn erkenden göstercek dye bı kaydesi yok ki balım nasip ben ömrumde ılkkez bukdr geçiyorum genede panıklemeden beklıyorum❤️ sende bekle adet gunu cıkar belki bılemezsın
Elifyarenaydemir zey-nep11 canım acele etme geç olsun sonucun yüksek çıksın düşük çıkıp üzülme bekle aşkım 😘
Bsrayby zey-nep11 evet bugün kan verdim değer yükseldi mı diye ama eğer olmazsa ki ümitlenmiyorum diğer ay asla test işlerine girmem 😃😃
zey-nep11 Elifyarenaydemir evet balım sabırlı beklıyorum cnku adette gelır fılan husrana ugramak istemem hersey nasip kabul ettm her yolu❤️ sen ne hssedıyrsn benle ılgılı🙈🙈😅😅😅😅
Bsrayby Elifyarenaydemir bugün kan verdim tekrar değermin yükselip yükselmeğine bakcam zaten pazartesi de reglim
Elifyarenaydemir zey-nep11 aynen bence olucak eminim sularım seninle valla olucak sabret düşünme valla