Guclu_anne nurhuma17 Bı kürek indirimden çadır almıştım e bebekten. Kusurlu gönderdiler. Toplamda ya 3 yada 4 kez geri gönderdim. Her seferinde başka kusuru vardı.Her seferinde de değişim talep etmiştim. Son gonderdiğimde depoda çadır yok diyerek iade aldılar.
oguzkagan_ nurhuma17 Daha önce baktığımı hatırlamıyorum. Belki ebebek mağazasında incelemişimdir. Görünüş olarak güzel. Ben daha canlı renkleri sevdiğim için bu renklere bakmadım hiç.
tugcesakzci nurhuma17 aaa anladım canım. Ben internetten bir şey alacağımda e bebeğin kendi sitesi yerine hepsiburada tercih ediyorum daha iyi oluyor ve daha çabuk geliyor.. E bebeğin sitesinden bir kere aldım çok geç geldi hepsiburadadan sipariş verdim 2 gün sonra geldi.
nurhuma17 tugcesakzci e bebek kendi sitesinden taksit yapıyor ama hepsiburada maalesef taksit imkanı sağlamıyor kartıma. Sizede yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim
Moonfaced nurhuma17 neyden korkuyosunuz? Mağazaları olan kurumsal bir firma korkulacak bişey yok sitesinden almak istemiyosanız hepsiburadadanda satış yapıyolar
nurhuma17 Moonfaced çok haklısınız biraz ürünler taşımada kırık vs gitmis iade de kabul etmemişler bu sebepten biraz korktum açıkçası uğraşmamak için . Teşekkür ederim yorumunuz icin
CereenCkr Bende hemen hemen dediğiniz miktarda alışveriş yapmıştım elektrikli ana kucağı, bebek arabası, biberon, hastane çıkışı bir sorun yaşamadım açıkçası çokta hızlı geldiler
Kahverengi nurhuma17 valla bende ilk bi yorumları okuyunca korkmuştum 1 hafta olmadan elime ulaştı ürünlerim belki verdikleri kargo şirketi ile alakalı bir problem olabilir