nurhuma17 Malum ebebek indirimleri var ama korkuyorum alışveriş yapmaya alacağım ürünler 11 bin gibi Bi rakam çok şikayet okudum acaba nasıl bir yol izlesem alıp almama konusunda kararsız kaldım lütfen bilgisi ilan yazabilir mi
Anne2509 nurhuma17 ben mama sandalyesi aldım internet sitesinden kırık gelmişti böyle durumlarda mağaza iade almıyor,bebeveyn sadakat merkezini arayıp iade ya da değişim isteyebiliyorsunuz. ilk başta aradığımda sürekli meşgule düşüp kapanıyordu bu yüzden çok korkmuştum ama yoğun olunan saatlerde düşmüyormuş hat sabah erkenden arayınca ulaştım ve problemimi çözdüler yeni sandalye gönderdiler yani bence bir sıkıntı yaşamazsınız
oguzkagan_ nurhuma17 Ben Hepsiburada üzerinden ebebek satıcısından aldım. Park yatak, elektrikli ana kucağı, mama sandalyesi, yürüme arkadaşı, mama vs. Sorun yaşamadım. Acelesi olanları rica ederek hemen kargolattım. Siz de oradan alın bence.
nurhuma17 tugcesakzci bulunduğum ilçede ilde ve çevre illerde ebebek mağazası yok maalesef o yüzden sormuştum canm
tugcesakzci nurhuma17 aaa anladım canım. Ben internetten bir şey alacağımda e bebeğin kendi sitesi yerine hepsiburada tercih ediyorum daha iyi oluyor ve daha çabuk geliyor.. E bebeğin sitesinden bir kere aldım çok geç geldi hepsiburadadan sipariş verdim 2 gün sonra geldi.
Anne2509 Anne2509 hatta bebeveyn sadakat merkezine ulaşıp derdinizi söyledikten sonra aranıp süreç hakkında falan da bilgilendirdiler beni. Kırık ürün gittiğinde incelenmiş ve değişim kabul edilmiş arayıp bunu söylediler ve yenisini kargoladıklarını söylediler.
Merve95281 Tek sorun gec kargoya cikması yoksa ben bu indirimlerde deli gibi alisveris yaptim. Hepsi geliyo tek tek
Nill_ nurhuma17 ama ben kıyafet vs aldım kücük esyalar hepsiburada da e bebek de indirim var alacağınız şeyler orada varsa oradan alın hem aklınız kalmaz
nurhuma17 Nill_ hepsiburada’yı tercih etmememin sebebi karta taksit yapmıyor O yüzden mecbur kaldığım için online ebebek’ten almak zorunda kaldım
oguzkagan_ nurhuma17 Daha önce baktığımı hatırlamıyorum. Belki ebebek mağazasında incelemişimdir. Görünüş olarak güzel. Ben daha canlı renkleri sevdiğim için bu renklere bakmadım hiç.
cokbilmismom Ben daha dün aldım teslim tarihi 8 Mart gözüküyor bunu göze alarak sipariş verin ve en az 20 gün sürer teslimatı. Çünkü diğer son iki siparişimin biri 17. gün teslim edildi diğeri 20. Günde çalıştıkları kargo şirketi berbat. Bebeveyn hattında hiç yardımcı olmuyor bu konuda ürünün nerede olduğunu bile göremiyorsun kargo şirketinin müşteri hizmetleri yok. Yani bunlara okey diyorsa ver sipariş. Benim vaktim olduğu için yine verdik siveno detarjanlat indirimdeydi pamuklar falan onlardan aldım