aysee1436 Sibel0330 bu konuda inanın çok kafam karıştı kullanan arkadaşlar var aventte damaklı yok diyor ve görsellerini incelediğinimde damaklı emziklere benzemiyor
Sibel0330 aysee1436 war canım ben aldım daha geçen bebeğim için Google den de baksanız görsellerde war hatta
Bebh mineoksuz11 bizimki avent soothie ydi 6 ay onu kullandık sonra bi buyuk numarasina geçmiştik onun. 1 yaşını geçincede zaten avent ultra air var ona geçmiştik ben tavsiye ederim 😊
Bebh mineoksuz11 icinde 2 tane olduğu için bizi 6 ay idare etmişti bence yeterli gelir diye düşünüyorum sonra bir büyük numarasına geçersiniz 😊
Mzzz aysee1436 benim arkadaşımın bebeğinde meme reddi yapmış gerkste yapar yapmaz bilemeyiz bu tehlikeyi göze alırım diyorsan karar senin elbette bence hiç gerek yok
Alan_Yeliz aysee1436 ben damak emzik aldım rahat ediyim onla diye bakalım insallh alırsa bebek tabi en fazla bir yaşına kadar emerse bişey olmuyo erken kesmek lazım onu herkes zaten bişey diyo yaa ne biliyim kolaylık olur diye aldım ben
klbkvadisi Sibel0330 damaklı veya damaksız nasıl oluyor ki fotoğraf atıp gösterir misiniz bende 0-6 phılıps aldım ama
Suhiss aysee1436 uzun sureli kullanimlarda ikisi de bozuyor 1 yasa gelmeden biraktirmak lazim silikon tercih edin sari olanlardan almayin onun disinda bebek hangisini tercih ederse onu alabilir
Momlia Suhiss o yüzden aralıklı olarak değiştirmeyi düşünüyorum 2 ayda veya 3 ayda bir, birde kauçuk olan emzik modelleri çok güzel 😊