YeniGelinMeselesi Elamomy özele de her teste ayrı ücret yatış verse gecesi geçen sene 1200 tl di durumum o kadarına müsait değil o sebepten özel hastaneye gitmeyi istemiyorum soyuyorlar insanı resmen
Elamomy YeniGelinMeselesi aynen bakalım ıns bakar testtekıler Ama acılın bakmaması cok sacma acıl adı ustunde
YeniGelinMeselesi Sdakrbs senin tuvaletini yaptıktan sonra yanma sızlama oluyor mu peki yüksek crp ile ben idrarımı yaptığım anda değil ama yaptıktan sonra yanıyor vajinam ya sızlama oluyor yani bi 10 dk sonra geçiyor
Sdakrbs Elamomy inşallah vermez evde tedavi yapar 2 buçuk ve 4 buçuk yaşında kızlarım var çok zor olur🤲🏻
Sdakrbs Elamomy sadece şase ilaç yazdı doktorum 20 çıkan arkadaş kimdi bilmiyorum ama korkmasın ben bu değerle iyiysem sizde hiç sorun yoktur😊
Elamomy Sdakrbs zaten enfeksiyon biraz hamilelikte normal ama bana 48 ile antibiyotik yazıldı Parol serum takıldı böyle düşün yengem de 160′lı hastaneye yatırıldı
Sdakrbs Elamomy bilemedim bende ama doktorum iyidir önceki doğumumda ondaydı bilgisine güveniyorum inşallah sorun yaşamam 😊 birde haftayla da alakası vardır belki ben 9 haftalığım siz doğuma yakınsanız ondan olabilir