irem1 Ayseeee3 bana da doktorum lekelenme çok normal dedi. Benim rahimim kalp şeklinde o yüzdem ara ara olabilir yerleşmede dedi. İçimizi ferah tutmalıyız 🙏🏻🙏🏻
Tlyysf symylmaz kıvrılıp yatıyordum günde 2 bardak içiyordum acile gittim daha kalp atışını duymak için kontrole 1 hafta sonra gideceğim acaba bişeymi oldu diye gittim acilde ilk orda duydum kalp atışını bebek iyi kalbi bile atmaya başlamış dedi suyu azmı içiyorsun diye sordu evet deyince kasık idrarda ağrı sızı yanma karın ağrısı az su içtiğin için olur dedi geldikten sonra dikkat ettim baya rahatladım inşallah sizde rahatlarsınız başıma geldi için zor durum bilirim geçmiş olsun bu arada uzattım kusura bakmayın iyi geceler 🥰
Perle irem1 Lekelenmeler normal mi, bende 7. Haftanın içerisindeyim 2 gündür kahverengi şeklinde geliyor ve hafif kasık ağrılarım var
irem1 Perle siz yine doktorunuzla konuşun tabii ama benim doktorum kırmızı kan olmadığı sürece problem yok dedi. Siz yine de görüşün
_1_ Benimde bulantı halsizlik kusma kasık ağrıları yemek yesem midem bulanıyor yemesem mideme kramplar giriyor ilaçta kullanıyorum pek fayda etmiyor
2inciAnnesi irem1 halsizlik hemen yorulma, sürekli uyuma isteği, arada kasik ağrısı, genelde akşam gelen mide bulantısı ve ennnn çok beni zorlayan ağzımda değişik bir tat var sürekli soğuk su içiyorum 🤦🤦
eminece93 irem1 hafif agrilarim oluyor, tuvalet dışında kalkmam yasak kese altinda kanama alanim var haftada bir lekelenme yapiyor progestan adina herseyi kullanıyorum insallah hersey duzelir sağlıkla kucagima alirim 🤲🏻 hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim insallah
Pksdn Benim de haftam 8 birkaç gün önce kontrole gittim haftası bir hafta geri çıktı ultrasonda doktor geç döllenme dedi kalp atışını da duyduk doktor görüntü net değil gibi bişey dedi . Daha önce de duydum karın yağı fazla olunca öyle olabiliyormuş. Aşırı kilolu değilim ama yapıyla alakalı sanırım. Bastırarak gördü. Bu durumu yaşayan var mı acaba 🙈🙏🏻