Torun- irem1 7+3 üm ama aşırı mide bulantısı iştahsızlık çekiyorum daha doktor kontrolünde gitmedim çarşambaya inşallah
Rabiaates1105 Ufak tefek kasık ağrıları, arada gelen mide bulantıları, iştahsızlık…. Yine de çok şükür her halimizeee 🥰 senin nasıl gidiyor canımm
irem1 Rabiaates1105 aynı şekilde mide bulantıları yorgunluk ve lekenmem var ne yazık ki :( ama her attığım adımda çok fazla yoruluyorum 😅
Perle irem1 Lekelenmeler normal mi, bende 7. Haftanın içerisindeyim 2 gündür kahverengi şeklinde geliyor ve hafif kasık ağrılarım var
Tlyysf symylmaz o bendede çoktu günde 3 litreye yakın su içmeye çalıştım 1 hafta oldu ağrı tamamen kesildi
Rabiaates1105 irem1 kullanmaya devam et canım, bir şey olmaz Allah ın izniyle🫶🏻🥰 çoğu insan kanama, lekelenme yaşıyor. Bende lekelenme yaşadım hemen ilacın dozunu arttırdı doktorum. İhmal etmemek gerek 🫶🏻
Tugcev irem1 benim 9 oldu ama çok uykum var. Hiçbir şey yapmak istemiyorum hep yatmak istiyorum 😂 karnım acıktığında midem ağrıyor yediğimde bulanıyor 😂 çok olumsuz oldum 🤦
Ayseeee3 Merhabalar bende 8+5 ikiz gebeyim dün itibariyle lekelenmek oldu çok korktum bugün bşraz daha hafif lekelenmeye devam ediyoruz kaşık ağrım oluyo ara sıra regl tarihim de yakındı ondan mıdır anlamadım. Doktor ikiz gebelikte sıkıştıkları için damar çatlaması olabilir dedi belki ondandır belirli bişey söylemedi ama endişem devam ediyo keşke eve ultrason alabilseler her gün bakabilsek
irem1 Ayseeee3 bana da doktorum lekelenme çok normal dedi. Benim rahimim kalp şeklinde o yüzdem ara ara olabilir yerleşmede dedi. İçimizi ferah tutmalıyız 🙏🏻🙏🏻