Beybitooo Sercan yukarda kendi görüntümü attım onunla kıyaslayabilirsiniz yoksa ben hiç anlamıyorum ☺️
Lyhsce3386 Beybitooo benimde tek ilişki Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Martin 15 inde ogrenicem hayirlisi insallah
Beybitooo Lyhsce3386 amiiin bizde sıkıntılar çıktı amniyonsentez yaptırcaz bizde onu bekliyoruz hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız insallah
Sercan Beybitooo ,🙈ya tesekkur ediyorum cok sag olun ben de yapıyorsunuz sandım kime sorsam erkek diyor yanılma payı var mı bu teorilerin benim ikiz oglum bar onlarda cok kötüydğm yemek dahi yiyemiyordum bunda cok rahatım
Lyhsce3386 Beybitooo insallah canım icimden geçti bişey cikmicak sağlıklı olsunlar inşallah oncelik bu
Beybitooo Lyhsce3386 teşekkür ederim inşalllah öyle olur öğrenince haber verin bizede ama erkek bence ☺️
Lyhsce3386 Beybitooo inşallah 🙂kesin haber vericem bol fua edelim birbirimize inşallah icinizden geçen olur 🙏
Beybitooo Sercan tabiki var olmaz ki doktorlar bile yanılıyor bazen belirtiler bazen ters bazen aynı olabiliyor bende kızımda çok rahattım bu çok zor geçiyor insallah sizede bir kız evlat nasip olur 😍
Sercan Beybitooo güzel dilekleriniz için tesekkur ediyorum inşallah hayırlıs sağlıklı evlatlarımız olsun☺️siz de saglokla kucahunıza alın içinizden gecen olsun inşallah ❤️
Cilginanne2bebeli68 Beybitooo bizimkide 7+3 ama o gün burdaki uygulamaya göre tam 8+2 olması lazımdı makine öyle ölçtü