2prensesannesiiii Gebess95 balım nub teorisine göre kız bebek yorumunu başka postta gördüm merak ettim baktım nubu dik değil yatay o yüzden kız bebek🥰
Gebess95 ipeklinaismom evet karından 2 hafta sonra öğrenicez inşallah ama insan çok merak ediyor hayırlısıyla gelsin inşallah teşekkür ederim ❤️
Beybitooo Lyhsce3386 ben hiç anlamam kendi ultrason fotomla kıyasladım ama karındansa buda teoriye göre erkek
Beybitooo Damla_pelin ben anlamıyorum hiç ama tam doktorun çizdiği yer nubuysa kız gibi söylemedi mi doktor
Lyhsce3386 Lyhsce3386 Beybitooo birde sizinde bir kiziniz var galiba hamilelikte farklılık yasadinizmi benimde bir kızım var hamileliğim çok rahat geçmişti bu hamileliğimde mide bulantısı halsizlik baş donemsi çok var sizde nasıl oldu
Beybitooo Lyhsce3386 evet benim bütün teoriler tuttu yumurtlama günü tek ilişkiydi ve bende kızımda çok rahat bi hamilelik geçirdim hiç bilmezdim hamile olduğumu bu o kadar zor geçiyor ki 15.hafta hala bulantı geçmedi baş dönmesi herşey var
Lyhsce3386 Beybitooo benimde tek ilişki Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Martin 15 inde ogrenicem hayirlisi insallah