@“Derinnmom”#p31513895Geçmiş olsun sağlıkla huzurla büyüt yavrunu hangi hastane burası. İşte o yüzden dişini göstereceksin deli deli yi görünce çomagını saklar mış gerçekten çok doğru söylenen bir söz oğlumda. Delinin tekine denk geldim. Bana geldi Pandemi zamanı idi Doğumdan sonra giyineceğim pijamayı kucağıma attı giy şunu diye. Hasta önlüğü vermiyor musunuz. Ben bunu doğumdan sonra giyinicem dedim hayır getirseydin etekli bişey yapacak bişey yok giyeceksin dedi ailende kantinde var mış almadılar dedi kantinden alınan yıkanmamış şeyi nasıl giyineyim dedim beni ilgilendirmez dedi kusura bakmayın her yerde veriliyor dedim Vermek zorunda olduğunuz bir şeyi ben niye getirmediğim için zorunlu oluyor muşum. Dedim. Çıktı gitti yan tarafta bir gebeyi aşagı ineceksin hazırlan demişler bu koridora çıkınca kadına bir çığırdı sen ne yapıyorsun Burda diye Doğuma gideceksin dediler Hazırlandım dedi salak mısın sana çık mı dedilerdiye bağırdı kadına kadında hiç bir şey demedi sustu. Ardından benim oraya dünya güzeli bir ebe geldi. Dur brn sana yardım edeyim dedi bende az önceki bayan kimdi dedim sırıtarak. Oda ebe dedi. Gülümsedi 😄 neden ki dedi hiiiç dedim bişey mi dedi dedim aramızda geçen diyaloğu dedim. Çok mu rahatsız oldun dedi bende bilmiyordum etekli bir şey dah getirileceğini Yıkanmamış birşeyi de giymek istemedim dedim dur ben sana getireyim bir tane ama bana çok dua et olur mu dedi. Canım. Kadın her zaman duam da olacaksın dedim ebe gidip önlüğü aldı kadını yakaladı nereye götürüyor sun diye. Hasta rahatsız olmuş bir taneden birşey olmaz dedi oda yasak dedi bişey olmaz dedi kadın gidip geliyor Bana da bişey. Diyemiyor 😄😄😄çatladı akşama kadar. Zaten beni de. Zorunlu sezeryana aldılar yine o önlüğü verecektiler boşu boşuna Deli oldu durdu 😄😄 demem o ki. Cevabını verince. Susuyor öylesi