laylagva Derinnmom gerçekten çok üzüldüm ama mutlu sonla bitimiş bebeğin kucağında ☺️ Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sanada şifa diliyorum canım . Suyun geldiği an hastaneye gitmen gerekiyordu bu konuda hata yapmışsın ben o kadar korkuyorum ki bu durumdan ya suyum gelirse farketmezsem falan duşu bile kısa tutuyorum o an gelir görmem diye . Devlet hastanelerine gelecek olursa çoğu öyle sırf psikolojim etkilenmesin ilk doğumum diye kesinlikle devlet istemedim çünkü umursamıyorlar resmen 2 kere acile gitmek zorunda kaldım hayvan muamelesi gördüm onlarda bi kadın bi anne adayı nasıl bu kadar acımasız oluyorlar anlamıyorum Allah onlarında gönlüne göre versin
Derinnmom laylagva zaten acildekiler ayrı bi havadaydı gerizekalılar. Benim sürekli akıntım vardı diye geç gittim yine aynısıdır diye ama tekrar sıcak sıcak akınca bi de burdaki anneler illa git git dedi diye gittim yoksa ben o an temizlik yapıyordum. Cahillik mi desem başka birşey mi bilmiyorum
Parsmommy Allahlarindan bulsunlar inşallah iğrenç insanlar ,yasattiklarini yaşarlar umarım . Dünden beri okuyorum okuyorum sinirlerim tepeme çıktı pislikler . Sende bebeğinde iyi olursunuz inşallah canım dualarım sizinle Allah yardımcın olsun şifa versin bir an evel 🙏🤍
Arzuanne Parsmommy 2 saat sancı yarım saat doğum zaten çok zordu 2 ebe ve ben zor çıkardık bebeği zaten kesi attı
Sihirlimom Derinnmom o ebeleri felan hep şikayet et canım ben 16 saat çektim Allahtan bana yatacaksın dememişlerdi 10 saat yürüdüm bana da bir bardak suyu zor verdiler aç susuz 10 saat yürüdüm sonra gece 12 oldu tam sıra doğuma geldi doktor bile dedi ben seni sabah doğurursun sandım umudum yoktu dedi ama öyle bi muamele yapmadı devlet hastanesi ne bileyim vicdana kalmış birşey sanırım Allah kötülerin eline düşürmesin çektiğin sıkıntılar sefaya dönüşsün canım üzülme ağlama herşey daha güzel olacak ❤️
Hazalaskin Baharatajanova ben böyle kötü tecrübe yaşamadım özelde doğum yaptım ama bilmiyorum hiç normal doğum yaptınız mı . O an canınla uğraşıyorsun ne kimseye cevap verecek halin oluyor nede bozup atacak mecalin. Bebek çıksın sağlıkla doğsun istiyorsun sadece. Sen ve bebeğin onlara emanetsin çünkü
eylemm09 Gurbetci1anne yaa evet söylüyorum bunu da zaten ama deri testi falan yapmadılar mı ya kesmeden önce artık deri testi yapıldığını biliyorum ama her doktor da bir olmuyor işte çok üzüldüm sizin adınıza da hep diyorum doğum bu ne olacağı belli olmaz sezeryandan sonra enfeksiyon kapıp bütün vücudu yara olan tanıdığım da var Allah herkesi iyi doktorlarla merhametli insanlarla karşılaştırsın
Gurbetci1anne eylemm09 deri testi yapıldı tabiki ama bacak üstünde tırnak gezdirmekle kesme ve o kesik karnı yırtarcasına germenin hissiyatı bir olur mu hiç? Ben o acıya dayanamayınca nabzım falan düştü bayıltmak zorunda kaldılar. Gözümü açtığımda ameliyathaneden çıkarıyolardı. Allah hepimize kolay doğumlar yaşatsın. Bunun cabası olarak normal odada 4 gün kaldım ve karnımın acısından yatak tırmaladım ama iğne yapmıyorlardı. 1 enjeksiyonu 2 ye bölüp sabah akşam yapıyorlardı hiç etki etmiyodu. 2 hafta sonra desteksiz ayaklandım çocuğuma bakamadım. Şimdi amerikadayım ve normal doğum deneyeceğim. İnşallah pozitif bir ssvd hikayem olur 🙏🏼
Melike_4949 Derinnmom öncelikle geçmiş olsun ve gözünüz aydın benimde bebeğim iriydi 4 gün suni sancı çektim devlet hastanesinde imza atıp özelde sezeryan oldum Allah eşimden razı olsun inşallah ortalığı ayağa kaldırdı para buldu öyle sezeryan oldum şekerim olduğu halde riskim olduğu halde beni 4 gün aç Susuz bekletip sürekli alttan muayene ettiler pislikler bende hakkımı helal etmiyorum onlara 🙏
Derinnmom Melike_4949 Teşekkür ederim 🙏🏻 banada dediler 2 gün de sürebilir doğum, eşim kapıda sürekli beni sormuş çıkarın özele götürecem demiş ama onlar nst çok iyi doğuma alıcaz felan diye diye oyalamışlar eşimi
eylemm09 Gurbetci1anne sizinkide çok travmatik olmuş gerçekten ya☹️ inşallah bundan sonraki çok güzel geçer sizin için 🙏🏻
MayIs_papatyasI Derinnmom çok geçmiş olsun,bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıcakla büyümeyi nasip etsin inşallah.Sizin adınıza çok üzüldüm,hangi il ve hangi hastaneydi acaba?inşallah tez zamanda iyileşirsiniz,sakın stres yapmayın bebeğinizi düşünün
Arzuanne Derinnmom oturamıyorum yatamıyorum düzgün bakmıyorum ama geçecek inşallah bol şifalar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Derinnmom rahsan doktor bi karışım söyledi onu yaptırdık eczaneden, eşim sürüyor düne göre inmiş şişlik diyor bakalım eğer böyle kalırsa tekrar hastaneye gidicem
Derinnmom 1prensesannesi__ Allah razı olsun canım, akşamüstü saat 4 te suni taktılar gece 1:40 ta doğdu bebeğim
Derinnmom ikiprensannesi53 bilmiyorum çok üzüldü başka doktora göstermem lazım felan dedi, sonra gitti geldi bi ilaç yazdı onu sür dedi başımı okşadı ağladım beni motive etti 🥹
ikiprensannesi53 Derinnmom doktorun merhametliymis ama o ebelerin yüzü gülmesin onların yaptığını yanına kar bırakma