Happ Bengo çok sağol canım Allah razı olsun Allahım sanada kucağına sağsalim almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿
zey-nep11 Bengo malesef sabah ilk idrarla bebetime kaset yaptım dun bugun adet gunum. Malesef yok artımed oyunu 🥺🥺🥺🥺❤️❤️
Bengo zey-nep11 yinede ümitsiz olma bendede hep negatifti adetin geçtiyse biraz daha bekle yap hiç belli olmaz 🥺
zey-nep11 Bengo adet bugun sisteme gore 28 gunde bır oluyrum bugun 29. Gun adetın bakalımm nolcak. Nasip
zey-nep11 Bengo Bengo kuzum hayırlı olsun❤️❤️❤️ ben artımede guvenmedim. Ondan kan vermedim. Dun erken gebelık yaptım ckmadı sabah baska marka kaset yaptım cıkmadı. Kan vermim cıksa verırdim ne gzl sen direk guvenmişsin🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
zey-nep11 Dreamer186 sabah bebetime yaptım ilk idrar ıle cıkmadı. Dun bitek artımedde cktı. Adet günüm bakalm nolcak nasip
zey-nep11 Bengo ay balımmm inşallah umut oldun bana bugunde adet gelmezse verıcem dün bugun olmam gerekti bakalımmm kuzum❤️❤️❤️ hayırlı olsun💜💜🤲🏻
Bengo Ego ama ben daha 1 hafta öncesinden anladım pozitif çıkacağını 2-3 kere beta verdim yükseliyordu hep