zey-nep11 Happ benim ilk idrar aynen gülüm 4 dk da cıktı ama erken gebelıkte yok. Biride sey yazmış bendede böyleydi erken gebelik yaptm ckmadı ama 20 haftalıgım dye hala umıt var🤣❤️
Happ zey-nep11 işte sen erken gebeliği ilk idrarla yapmadın değil mi eğer öyleyse tekrarlamakta fayda var
zey-nep11 Happ evet evet ilk idrarla yapmadm ama erken gebelık genelde bi saati yok dıye bılıyorum ya. Genede umut var sanırım bılmıyorum ki
Happ zey-nep11 yeniyse erken gebelikte de ilk idrar olmalı sen tekrarla canım adet olmadan umut hep var 🤲🏻
Happ zey-nep11 Allah’ım sana bana isteyen herkese sağlıkla maddi manevi yormadan zorlamadan en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım 🤲🏻💖🌺
Bengo Happ amin amiiin inşallah canım kan testim pozitif çıktı aynı mutluluğu seninde yaşaman için dua ediceeem ❤️🙏🏻
Dreamer186 Kızlar ben ilk gebeliğimde laboquick marka kaset test vardı onla yaptım çok çok silik çıkmıştı aynı gün erken gebelik yaptım çıkmadı bilginiz olsun oğlum şu an 2 yaşında 😂
zey-nep11 Dreamer186 anaaa🤣🤣🤣 umut gelıyo içimeeeee şoklardayım🤣🤣 sabah gene denicemmmm kaset bebetime bakalm nolcak duaya ihtycm var🤣💜💜
zey-nep11 Dreamer186 sabah bebetime yaptım ilk idrar ıle cıkmadı. Dun bitek artımedde cktı. Adet günüm bakalm nolcak nasip
Bengo zey-nep11 hemen kan ver zey-nep11 inşallah hayırlısı olur fakat ben hemen kan verdim 96 larda çıktı konuşmalardan anladığım kadarıyla bu testte pozitiften sonra erken gebelikte çıkmıyor normal gebelik testinden devam edin bu süreçte 3 kere erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bunu denedim direk çift çıktı kan verin derim beeen 🤗
mucizem4423 Bengo canım çok sevindim inşallah hayırlı kolaylıkla sağlıklı bi gebelik geçirir sağ Salim kucağına alırsın yavrunu 💕 darısı başımıza olsun
zey-nep11 Bengo malesef sabah ilk idrarla bebetime kaset yaptım dun bugun adet gunum. Malesef yok artımed oyunu 🥺🥺🥺🥺❤️❤️
zey-nep11 Bengo ay balımmm inşallah umut oldun bana bugunde adet gelmezse verıcem dün bugun olmam gerekti bakalımmm kuzum❤️❤️❤️ hayırlı olsun💜💜🤲🏻
Happ Bengo çok sağol canım Allah razı olsun Allahım sanada kucağına sağsalim almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿