Gamzelit Lalaydnn taze transferde 3. Gün embriyosu yada 5.Gün embriyosu genelde bu senin durumuna ve doktor-embriyolog ortak kararına bağlı bana 3.Gün koyuldu kalitesini bilmiyorum sormadım da ama şuan benimle zaten 🤲🕊
Gamzelit Lalaydnn merkeze göre değişiyor canım ben konya da yaptırdım 2 yada en fazla 4 taksit oluyor kart ve pos cihazına bağlı dedi yüklü miktarlar sizi de zorlamak istemeyiz dediler görüş bi istersen merkezlerle
Lalaydnn Gamzelit benimde eş kaynaklı gidişatımı yumurta büyütmemi falan beğeniyor eşimde sperm düşüklüğü var ondan tüp bebeğe başladık rabbim inşallah ilk denemede tutar 🤲🏻
Lalaydnn Çarşamba günü yumurta toplama yapılacak kızlar yumurta toplama işleminden sonra da kullanılan iğneler falan oluyor mu ? Bilginiz var mı ?
cansugunes0210 Lalaydnn bana ilaç falan verilmedi zaten 10 gün içerisinde adet oluyorum ben ikisinden de öyle oldum
Lalaydnn cansugunes0210 bazı hastalara kan sulandırıcı iğne veya progesteon iğnesi falan veriliyormuş sanırım kalçadan yapılan öyle duydum da tekrar bir iğne sürecine girmekten korktum açıkçası
cansugunes0210 Lalaydnn ben onu transfer de veriyorlar diye duydum ama bilmiyorum herkesin tedavisi farklı
Lalaydnn cansugunes0210 doğru evet transfer sonrasıydı sanırım. Peki verildi mi sizede transfer sonrası bu iğneler
Lalaydnn Kızlar 17 adet yumurta toplandı bugün ama taze transfer olamayacağım 2 ay sonra dediler transfer için başına gelen var mı acaba yumurta sayım falan iyi mi proklatin hormonu biraz yüksek çıkmış o yüzden transfer süresi uzadı