AudreyB Senayan çok beğendim sağlıklı büyüsün inşallah nereden aldınız acaba bizde arayıştayız şu sıralar
Mavera316 Senayan Senayan merhaba biz de yeni aldık bu takımdan memnun musunuz kullanıcısı olarak memnuniyetinizi merak ettim😊😊
isilaybestee happymuti İstanbul’da bbutikmodilya diye bir mağazadan aldım 21.000 tüm set olarak almıştık aralık ayında
Buby Merve_3351 istanbul libadiye feti caddesinde bulunan minabebegençte yaptırdım istediğiniz renk yapıyolar
Ulviyedlnn Buby çokk güzel olmuş odası saglukla büyüsün minik prenses 🩷🌸 halıyı nekadara nerden aldınız internette çok pahalli geldi bana bu tarz olanlar 🤷♀️
Buby Ulviyedlnn teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım 🙏🏼 bebek çocuk halıları genel olarak pahalı oluyo maalesef ki ben trendyol emperadan indirim döneminde yalan olmasın 2 bin küsür gibi fiyata almıştım
Merve_3351 Yarenn-mom Çok güzel ben de adlm ama büyüyen besiklerden kendi odama koydum uykum cok ağir baska odada telsizle duyamam die ins bende bi kac yila oda yapmak istiyorum🥹