Merve171214 yeschef-13 Oğlum 27 aylık kızım aylık böyle ikisini bir odaya yaptık çünkü bir odamızda oyun odası orayı bozmak istemedim kreşe başlayana kadar ikisi de şimdilik birlikte kalacaklar 😊
myavocado Buby ay çok güzel olmuş 🤭 kaçıncı ayda aldınız acaba, yeni mobilya kokusu v.s. iyice çıksın diye ben çok geç almak istemiyorum ama 4-5 ay nasıl çok mu erken olur
Buby yeschef-13 evet bebiş kız 🥹 kedim olduğu için bunu tercih ettim kedim ona oda hazırlıyorum sanıyo ama olsun 😁
Havvakc yeschef-13 biz sürekli tayinciyiz 2 senede bir yer değiştiriyoruz o yüzden oda yapmadım. Şimdilik normal sürgülü bir dolap aldım eşyalarını toplamak ve depolama amacıyla kullanmak için. Yanımızda yatmayı bıraktığında da normal tek kişilik bir baza alacağım genç odası gibi kullanır ilerde diye düşündüm.
yeschef-13 Buby Benimde öyle paylaştım fotoğraflarını 😂 bütün ev onun olduğu için yeni eşyaları geldi sanıyor
Buby myavocado aralık ayında aldık haftamı tam hatırlamıyorum 1.5 ayda 15 ocak gibi geldi şansıma havalar serin olduğu için fazla mobilya kokusu yoktu onuda beyaz sirke bebek yumuşatıcısı ılık su ile 2 - 3 gün aralıklarla silip odayı havalandırdım ama ister istemez yine hafiften oluyo şuan 31 haftalığım 30 haftalıkkende yıkayıp yerleştirdim kıyafetleri o koku tamamen gitti sayılır ben biraz geç kaldım 4 aylıkken çoktan alırdım ama beni hep frenlediler 😁 mobilyaların gelmesi 1.5 veya 2.5 ay sürüyo bilgin olsun
Buby yeschef-13 bizimkide aynı kendi yatağı kulesi vs var ama bebeğin beşiği ve anne yanı daha rahat geliyo galba bide küçük kölesinin oyuncaklarını ele geçirdi🤦🏼♀️😂😂
myavocado Buby ay çok teşekkür ederim, çok faydalı oldu bu bilgiler. benim daha 12. Haftam bana da kalsa bugün alırım 😅 en iyisi yavaştan model bakmaya başlayıp 4. Ay filan alayım o zaman, benim bir de oda boyanacak çünkü 🥴