MelteM2cck Umran_r1103 34 haftalikken kanala girdi bebeğim. Su an 37+2 deyim. 38 de doğum olcak 4 günüm kaldı ama sezaryen olucak o yüzden 38 de. Yoksa beklerdi.
Zeyno_2700 38+4 benimde kasiklara 5 dk da bir ağrı giriyor ama bel ağrım hiç geçmiyor bugün sancı mi çözemedim ama
MMerve34 Zeyno_2700 bende de yok ağrılar kesildi ama vajinamda aşırı kaşıntı var eski dikişlerim kaşınıyor
2bebek1 Umran_r1103 kanala girdiğinde hissettiniz mi ya da kanaldayken nasıl hissediyorsunuz? Mesela nereye baskı hissediyorsunuz ya da ne bileyim hareketleri falan nasıl nerede
Umran_r1103 2bebek1 ben bu sabah kasığıma bıçak batar gibi oldu bağırarak uyandım anlık bi şekilde randevum vardı bugüne zaten doktora gittim soyledim o da kanala girmiş bebek ondan olmustur dedi
MMerve34 gizem-cbn Gideceğim maalesef vajinam çok kaşınmaya başladı belkide iltihap var bilemiyorum Allahım ne zor bu annelik
Mervesrsy Kevsermom nasıl anlaşılıyor doktorunuz mu söyledi çatı muayenesinden sonra mı anlaşılıyor :)
Kevsermom Mervesrsy ultrasonla görülüyor zaten açılmada belli oluyor sonra normal doğum olacaksa çatı muayenesi yapıyor🌸
MMerve34 Kızlar ben geldim hastaneye nst alttan muayene hepsi tertemiz geri gönderdiler bu gecede doğmuyor bu ağrılar rahim kendini hazırlıyor dedi normal sancılar dedi güle güle dediler 😂😂
Mervesrsy Kevsermom bu hafta çatı muayenemiz var ama sanki hatırladığım kadarıyla doktor bebek yerleşmiş demişti geçen kontrolde baş asagı duruyor zaten 🤣