Pofidik123_ Annelibebek bebeğin duruşuna göstermesine bağlı ben özele gidiyorum 14.haftamda biraz uğraştı ama net kız dedi 18. Haftamda gittim bi kaç gün önce tekrar baktı net kızımız oluyo dedi
Pofidik123_ Annelibebek özelde birazdaha ilgileniyorlar ya göstersin diye uğraştı biraz sola döndürdü beni karnımı dürttü konuştu hadi göster kendini falan diye bebeğimle tabikide 16-17 daha net oluyo
Annelibebek Cansu3333 ya evet 12 de özeller in çoğu söylüyor ben sadece kesin istiyorum bu aralar yanilmalar çok duyuyorum
SinemKy Annelibebek tam net söylemeyebilir ben şu an devlete gidiyorum onlar bile söylemiyorlar 36 dayım şu an ama 20. Haftamda özelde görmüştük cinsiyeti sadece 😀
myangelson Annelibebek kesin değil genelde 16-20 den sonra kesin söylüyorlar. Tahminde bulunuyorlar onun dışında. Bende 12. Haftada erkeğe benziyor demişti 16. Haftada kesinleşti
Cns62033 Annelibebek nipt testi yaptır kesin cıkar.bence herkezin nipt yapması lazım bebegin saglıgıyla ilgili en net bilgiyi de o veriyor.istanbula gidenler 5 günde sonuç çıkıyor
Cns62033 Annelibebek özel şirket bunlar devlet gastanesi olsada bildikleri vardır sana söyler doktor gelip hastanede alırlar kanını.8.500 felandı bende fiyatı daha pahalıda olabilir ama kesin sonuç bebegin tüm genetiğine bakıyor
cutecik Annelibebek bebeğim duruşuyla alakalı olan bişey bu ilk gebeliğimi 12. haftada öğrendim 2. gebeliği 18. haftada zor gösterdi 22. haftada detaylıda kesinleşti
Prensesannesibir 16+4 de gittim gün göstermiyordu illk doktor biraz yürüde gel dedi şu içtim çikolata yedim yürüdüm öyle gördük 😂
Sumruhazal Annelibebek ben ilk kızıma 12 haftalıkken kız dediler asla yanılma payı olmadı şuanki bebişim de 14 haftalık erkek zaten ultrason cihazı kalitesi ile alâkalı olduğunu düşünüyorum ve detaylı ultrasonun da net çıkıyor zaten