Myrtle Annelibebek bebegin pozisyonu uygunsa olabilir. 13 ten 21 e kadar tahminde bulundu bana doktor. Bebegin sirti donuktu hep. 21 de gosterdi :)
KbK Annelibebek ben gittiğimde %80 olarak söylemişti ve sonra da dediği gibi oldu gittiğiniz doktora, cihazına, bebeğin pozisyonuna bağlı ama söyleme ihtimali de var yani
Myrtle Annelibebek evet cikti. Yuzde 80 yuzde 90 falan diyodu. Bacak kapali olsa da artik kemikten mi durustan mi anladi bilemiyorum, anladi bi sekilde :)
1palyaco Annelibebek ben devlette 14+4 de öğrendim . Değişmedi şuan 19.haftanın içindeyiz . Ama doktorun hemen pes etmemesi de lazım benim doktorum görmek için baya uğraştı .
Umutmirzainci Gozdeeuslu1 çikolata yiyip gidince bebek oynuyormuş doğru mudur acaba öyle yapayım ben de 🤭😅
Boncukk123 Annelibebek ben 16 da gitmiştim canım doktor ilkten bakıp pozısyon uygun degıl erkeğe benziyor demişti sadece sonra bebek dönünce kesın erkek demişti ama kızsa eger degısebiliyormus ilerleyen haftalarda sanırım biraz daha bekle istersen 🌸
Sumruhazal Annelibebek ben ilk kızıma 12 haftalıkken kız dediler asla yanılma payı olmadı şuanki bebişim de 14 haftalık erkek zaten ultrason cihazı kalitesi ile alâkalı olduğunu düşünüyorum ve detaylı ultrasonun da net çıkıyor zaten