Alisyam1202 Selam kızlar bugün altıncı günüm ama hiçbir belirtim yok gibi. Yani ara sıra bel ağrım dışında pek bi şeyim yok. Normal mi hiçbir şey hissetmemem? Sadece çok duygusalım ve bazen çok olumluyken bi anda hüzünleniyorum 🥹 Siz ne durumdasınız?🙏🏽
Cansucannnnnnnn Alisyam1202 ayy canım benimde 5. Günüm pazartesi test yapcam nasipse.benimde çok belirtim yokk
Aabbccc Alisyam1202 kuzum benimde bugün 3.gunum ama hiç bir belirtim yok benimde bende bazen çok olumluyken bı anda negatif düşüncelere kapılıyorum 😟
Cansucannnnnnnn Alisyam1202 ben 7. Gün yapicam bakalım kuzum umarım ikimizde olumlu sonuçlar alırız ben 12 sinde transfer oldum bnada doktor 22 si dedi
Alisyam1202 Aabbccc Valla şu an bende öyleyim artık ilaçlar etkisiyle sanırım ne hissettiğimi bile anlamıyorum 😒
Cansucannnnnnnn Aabbccc sen hamilesin bn hissediyorum kuzum 🌺☺️hiç modumuzu düşürmeyelim.hepimiz olumlu sonuç alcaz insllah bugün ben baya kalktım iğne yaptırdım eşim yoktu kahvaltımı yaptım kndi kndime çok sklmışım yatmaktan yaa
Aabbccc Alisyam1202 evett bende öyleyim ilaçlar hormonları alt üst etti ama hiç bir birazda belirtti olmaz mı ya bende yok 😔
Aabbccc Cansucannnnnnnn bende inanıyorum sende hamilesin kuzum @Alisyam1202 @Cansucannnnnnnn Ucumuzde pozitif haberi alacaz😍😍 Bende bugün kalktım mutfağa gidip geliyorum birşeyler getiriyorum kendime çok sıkıldım yatmaktan bende ya
Alisyam1202 Aabbccc Bazen belirti olmasa da pozitif olabiliyormuş ama. Güzel düşünelim güzel olsun en azından elimizden geldiği kadar 🙏🏽🙏🏽❤️🌸
Alisyam1202 Aabbccc Valla bende yatıyorum. Ama sabahları sağlık ocağına gidip Progestan yapıp geliyorum yavaş yavaş tabi😒 Evde de dinleniyorum
Alisyam1202 Aabbccc Yani tam olarak giriyor mu psikolojik mi ayırt edemiyorum😅 hafif sızı gibi hissediyorum sağda bazen. Ama aşırı bi ağrı yada sürekli değil
Aabbccc Alisyam1202 aynı kız bende öyle psikolojik mi diyorum acaba yoksa gerçekten giriyor mu ama 😂hafif sizi benimde sağ tarafta oluyor batma şeklinde sürekli bir ağrı da değil çok aşırı da değil dediğin gibi 😍
Alisyam1202 Aabbccc Ben göbekten oksapar kullanıyorum kuzum 🥹 oda çok yakıyor ama her sey geçecek inşallah güzel haberlerle 💖
Aabbccc Alisyam1202 ben kan sulandırıcı yi göbekten hem progestan göbekten yapıyorum kan sulandırıcı mahfediyor çok yakıyor benimde clexane kan sulandırıcım