Bb95 Btl_akkurr canım çok sağol bebek iyi çok şükür ama iyice aşağı indiği için hareketleri kısıtlı dedi doktor ama 24 saatte 10 kere hissetmen lazım dedi birde nst de sancım 100 lerde çıktı ama açılmam yoktu ben de yatmak istemedim 🙏
ececan2006 Bb95 doktorum bana her zaman kanama olursa su gelirse ve bebek hic hareket etmezse mutlaka gel diyor bence gecikmeden doktorunuza gidin
Bb95 Bebis-11 bebiş iyi kuzum çok şükür doktor sorun yok dedi sadece baya aşağı inmiş doğum yakın dedi
Bb95 zumraninannesii bebek iyi çok şükür ama iyice aşağı indiği için hareketleri kısıtlı dedi doktor ama 24 saatte 10 kere hissetmen lazım dedi birde nst de sancım 100 lerde çıktı ama açılmam yoktu ben de yatmak istemedim 🙏
Alaska97 Bb95 doktoruma hangi durumlarda hastaneye kesin gelmeliyim diye sorduğumda eger 4 saattir bebegi hissetmediysen gel demişti bi muayene olun isterseniz
Bb95 Evhamlikurabiyeanne bebek iyi çok şükür ama iyice aşağı indiği için hareketleri kısıtlı dedi doktor ama 24 saatte 10 kere hissetmen lazım dedi birde nst de sancım 100 lerde çıktı ama açılmam yoktu ben de yatmak istemedim 🙏
Evhamlikurabiyeanne Bb95 oh cok sükür ya Rabbim saglikla vakti geldiginde kavusursunuz insallah bebeginize inanin ben bile sürekli sayfayi yenileyip konunuza baktim cok merak ettim cok sükür iyiymis bebeginiz
Bb95 Bebekkkk canım bebek iyi çok şükür ama iyice aşağı indiği için hareketleri kısıtlı dedi doktor ama 24 saatte 10 kere hissetmen lazım dedi birde nst de sancım 100 lerde çıktı ama açılmam yoktu ben de yatmak istemedim 🙏
Bb95 mombarbie_ teşekkür ederim canım Allah razı olsun bebek iyi çok şükür ama iyice aşağı indiği için hareketleri kısıtlı dedi doktor ama 24 saatte 10 kere hissetmen lazım dedi birde nst de sancım 100 lerde çıktı ama açılmam yoktu ben de yatmak istemedim 🙏
mombarbie_ Bb95 benimde aynı olmustu ama benim acilmam vardı şuan 2cmle devam ediyorum 38+5im takip et hareketlerini
keremalya1724 Bb95 bebeğin kanala indiğini hissettiniz mi yada neler yaptınız sancılar 100e geldiğinde nasıl hissediyorsunuz
Bb95 Seyoriin97 bebek iyi çok şükür ama iyice aşağı indiği için hareketleri kısıtlı dedi doktor ama 24 saatte 10 kere hissetmen lazım dedi birde nst de sancım 100 lerde çıktı ama açılmam yoktu ben de yatmak istemedim 😞
Cucu_01 Bb95 alttan muayane acımadı mı ya bende 3 güm önce bakıldı felaket bir şeydi halen aklımda 🤦🏻♀️
Bb95 Evhamlikurabiyeanne Allah razı olsun canım bende çok korktum çünkü dünden beri baya dürttüm çikolata yedim hareket olmayınca korktum
Bb95 Keliff canım çok şükür sorun yok bebek aşağı inmiş baya ondan dolayı hareketleri kısıtlanmış olabilir dedi doktor sancım çıktı baya ama açıklık yoktu
Denizbllt Bb95 ayyy valla ilk mesajları okudum aşağıya inene kadar kalbim çarptı. Çok şükür iyi yazmışsınız çok sevindim 🙏🙏
Sumeyyesummer Bb95 38 39 . Haftalarda olsaydı doktor belki yatış verip suyunu patlatıp doğumu tetiklerdi