Bendis Cylnn canım geç döllenme yoksa 3 gün kala kanda belli olur diye biliyorum ama kesin olsun istiyorsa regl 2 3 gün geçsin öyle kan ver inşallah hamilesindir
Aysnrplt Benim 4 gün geçmişti 3000 üstü çıktı. Önce gittiğinizde değer düşükse sürekli sürekli kan vermeniz isteniyor. Bence bekleyin
Cylnn Daha kan vermedim ama bir haftam var adet gününe acaba versemmi diye düşünüyordum sizlere sormak istedim
BYFN Cylnn bekle canım hemen belli olmuyor adettin geçsin kanda hemen belli olur inşaAllah hayırlı ve mutlu haberler alırsın 😊
BYFN Cylnn kendini rahat bırak canım bolca dua ferahlık kendini sıkma pozitif ola herşey pozitif olsun 😘
Deryamira dennis benimde bu ay 10gün geçti kanda negatif çıkıyor hiç bir anlam veremedim bende birde benim normalde hiç gecikmez
Kubraminnak dennis kuzum Benimde 3 günlük geçilmede öyle çıkmıştı 1 hafta sonra 133 çıktı geç döllenme dedi doktor bekle ilaç kullanma
Btldrcn Deryamira benimde 11 gün gecikti büyük bir hevesle kan verdim beta -5 çıktı 😔 ve adetim çok düzenlidir ilk kez bu kadar gecikme yaşadım neden acaba ya
dennis Kubraminnak ay ne güzell benim hiçbir adet belirtim de yokki nasıl olacak bilmiyorum yarın dişçi radevum var film vs çekilir sonuçta gitmesem mi