Mrvrntsv Yagmurguzel01 bir damla uyku girmez mi insanin gozune saat kac oldu cildiricim. 17 olmak uzereyiz
Merve_3351 Yagmurguzel01 25 hafta hamilikle ilgili ne ruhsal ne fiziksel sıkıntım yok karnimda hissetmesem hamile olduğumu unuturm:)
Ssshhrr Yagmurguzel01 bende uyuyamadım. 27 haftalık olduk. Endişe ve pinpiriklikler dışında iyi gibi.
Mervesrsy Yagmurguzel01 36+3 artık uykular gerçekten zorluyor bir gün güzel uyuyorsam diğer geceler ayaktayım 🥲 hem WC’ye gitmek hem uyku kaçması aşırı olmaya başladı sonra sa uyuyamıyorum siz ne durumdasınız
karaguzelirem_ 37+1 deyiz nasip olursa 12 gün sonra sezaryen doğumum var geri sayım yapıyoruz artık ☺️ acıktım kalktım valla eşime dedim gel bi sucuklu yumurta yapıp yiyelim suan o yapıyor ben masada oturdum onu bekliyorum 😂 açken asla uyuyamam
Mervesrsy karaguzelirem_ hahahahah bu eşler bizden daha çok hamile gibi benim eşim de peşime takılıyor aynı şekilde gece gündüz 🤣🤣
Mammamia95 34+6 Gobek deligimin cevresi gerginlikten aciyor :( Psikolojik olarak da hep aklima negatif seyler geliyor.Anlayacaginiz uykular haram oldu kizlarr Sizin nasil agrilariniz var mi? Vajinam bile batmaya basladi bazi zamanlarda ..
Yagmurguzel01 Mammamia95 benimde psikolojik olarak aklıma hep kötü şeyler geliyor maalesef sağlıkla alalım kucağımıza inşAllah
Gamzeacis Ellerimin yanmasından uyuyamıyorum malesef 37 haftalık oldum on gün sonra sezeryan olacağım gün sayıyorum artık bu illetten kurtulmak için
Yagmurguzel01 Mervesrsy 32. Haftadayım wc sorunu sırt ağrısı nefes darlığı bacak ağrıları vs ilerlemeye çalışıyorum bkalım
karaguzelirem_ Mervesrsy sormayın ya yarım ekmek kalmıştı evde bana kadar anca yeterdi kıyamadım yine böldüm ucundan verdim onada hiç yemem etmem demedi canım kocam oda aşeriyor zaar 😂 açlıktan asla uyuyamam diyorum bende diyor 😜
Yagmurguzel01 Kevserehdhd iyi pişirirsen ve güvenilir yerden alırsan sorun olmaz canım çiğ yemek çok sakıncalı salam misal
karaguzelirem_ Kevserehdhd doktorum her zaman olmamak şartıyla arada bir iyi pişmiş şekilde yiyebileceğimi söyledi ☺️ 37 haftalığım toplasanız 3-4 sefer anca yemişimdir çok sık yenmediği sürece bir problem yok önemli olan güvenilir yerden almak bilindik marka almak ve iyi pişirmek ☺️