Rojin_59 Melyy25 evet zorlanıyorum anlamakta emin olamıyorum ama her bu tarz hislerimi de not alıyorum
Rojin_59 Pofidik123_ benim de şuan tek sorunum mide bulantısı ve kusma bir türlü geçmedi hiç bir şey yiyemiyorum bu zamana kadar 16 kilo verdim yemedigim için bebeğime de vitamin gitmiyo onun için sürekli üzülüyorum ekstra vitamin alıyorum kusunca anlamı kalmıyor
Pofidik123_ Rojin_59 muz ye bol bol bende öyleydim muz sade soda ceviz bunlar bebeğe faydalıymış bide kussanda ye bişeyler bidaha kusana kadar alıcağını alır diyodu doktorum ban a
Mrsselvinaz Rojin_59 ağrı gibiydi geçen iki hafta özellikle. Ama dün sol tarafımda olduğunu hareketlerini hissettim. Daha küçükken böyleyse zamanla neler olur bilemiyorum.
annelik_4 Rojin_59 18.haftada hissetmeye başladım içimde balıklar kayiyormus gibi oluyodu ama öyle sürekli değil ara ara smdiyse geceleri bile uyanık😃😍
Deletedmom_789 Ben 15 in sonlarında hissettim hep oynasın isityodum ama maalesef öyle olmuyodu ne zaman canı isterse bazen ard arda iki gün bazen iki gün hissetmiyorum şuan 17 haftalığız hala canı ne zaman isterse yani düzene girmedi henüz
Der_yaM 18 haftada olanlar bir bakabilir mi sizinde karnınız bir kaç saniyelik sertleşip geçiyor mu benim öyle oluyorda korktum açıkçası ilk dogumum erkendi
busssbusss Der_yaM benim 16 haftaya girdiğimden beri öyle oluyor, normal olduğunu düşünüyorum. Ama doktora sormayı unuttum tabi gittiğimde 😭