Elfn Betllll doktorumun tahminiyle 28 Ağustos civarı dedi eşimin doğum günü o günde inşallah o zamana denk gelir ya 😍❤
Yelizcevik Nurefsan ne rastlantı yazdıklarınız aynı benim için geçerli 15 ağustos tahmini Doğum ve eşimin Doğum günü evet kilo aldım ve bende de hiç bir belirti Yok 😂😂😂
Babytmr Bizimde evlilik yıldönmümüz 28 Ağustos ve o gün doğacağını söyledi doktorda bebeğimizin. Tam yıl dönümü hediyesi olur gününde doğarsa🙏😍
Babytmr Hsna1 amin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bizde bugün gittik kalp atışlarını duymaya gerçekten büyük bi mucize bir bedende iki kalbin atması. Bugüne kadar duyduğum en güzel sesmiş gibi geldi tüm anneler gibi bu kalp sesi 😍
Halekoseoglu Betllll 11+5 den selam kızlar 👋 bizimde 2 hafta sonra 2 li taramamız var. Cinsiyet tahmini yapabiliriz o zaman dedi doktorum 😍 4 ağustos da doğum tarihi inşallah 🙏
Ecege 10 haftalığız bizde 😍 10 Ağustos’tan sonra beklemelisin dedi doktor👀 sadece çikolata yendiğimde yada uzanıp sol tarafıma yattığımda dopdolu attığını hissediyorum😉 inşallah sağsalim doğsun daha ne isterim 😇
ZeynepKara Betllll 11+2 haftalık şuan tahmini doğum tarihi 08.08.18 6 ağustosta benim doğum günüm 2 gün erken gelsin diye dua ediyorum 😂😂
Sevgim Selam kızlar Allah izin verirse bebeğim ağustosda bizimle olacak 8+2 deyiz bizde hepinize rahat huzurlu musmutlu hamilelikler diliyorum inşallah sapasağlam alalım kuzucuklarımızı elimize