Ebrar_65 Canlar bugün misafirim çoktu fırsat bulamadım yazmaya eğer atladıklarım varsa atın bakayım canlarım
Asyaeylul2816 aslansmommmm aslansmommmm eşinle kendi doğum tarihini birde son adeti yaz kan yenilemeyide hesaplayalım
selaydab Ebrar_65 ebrar hanım bana da tahmin lütfen 6 haftalıkken erkekti tahmininiz bu karından ultrason şimdi nedir tahmininiz🙏🙏
Einan Ebrar_65 Banada bakar mısınız rica etsem. Aslinda bu hafta öğrenecektik ama kordondon net bisey diyemedi haftaya tekrar soyleyecek doktor bakalim 😊 Bu resim ilk görüntüsü 6+6 günlük Bu da son görüntüsü 16+6 günlük
Zmra-13 Ebrar_65 bana tekrar bakarmsn herkes ultrason resimlerini gorunce erkek diyo merak ettim senin yorumunu
ozlemozlem66 Ebrar_65 hahahaha ablacım bugüne kadar ben ve doktor da öyle sanıyorduk detaylıya girdim süüürrrpriiiiz bizim çocuk şakacı çıktı erkek dediler 😃😃😃😃
annesinin_alparslani Nurdoga ne çok fotoğraf atmışsınız kızlar benim ikinci gebeliğim farklı bir doktora gittim malûm ücretlerden dolayı aslında iyi bir doktor ama genede ilk doktorumu çok arıyorum bu geç döllenme oldu dedi normalde sağlık ocağında kan testiyle gebelik tarihimle doktorun söylediği arasında 1 ay var bütün hesaplarım karıştı 5 buçuk doktorun söylediği 6 buçuk sağlık ocağının takibi ne zaman doğuracağim bilemiyorum hangisi doğru bilemiyorum üstelik tek bir kare fotoğrafım bilene yok bu cuma gittim bu üçüncü ya da 4uncu gidişim kocaman olmuş o kadarda belirgindiki eşim gelemiyor izin alıp ona göstermek için hiçbir fotoğraf vermedi verir diye ümit ettim bilgilerinin olduğu bi kağıt verdi bende bakmadım fotoğraf sandım çok canımı sıktı dahada gitmicem takmış bir iki teste e devlete gidemiyorum küçük oğlum var bide uzak siraydi randevuydu zor ozelede sordum çok para yapmicam dedim ilkinde yapmamıştım bu kadar ısrar etmedi bu tutturdu ilaçta son gidişimde yazdı onuda söylemesem gene yazmayacakti 😥
Nurdoga Ebrar_65 geçen ozeldeki doktor dediya 100 yüz bugünde son anda kz dicekti benimki pipiyi gösterdi dokotr detaylida kesin sonuç çıkar dedi