Annelibebek Mrv1234sim yok hayır hiç anlamam sadece nub teorisi diye diye herkes az çok öğrenmiş olduk yukarı doğruysa erkek paralel asagiisa kız diyorlar canm
Papatya123_ @“Annelibebek”# 12 + 5 özelin verdiği bacak arası resmî 15 + 3 devletin verdiği resim ikiside erkeğe benziyor dedi kesin demedi 🙂
yeniannna34 Annelibebek 12 ve 11. Haftalarda başka doktorlar kıza benzettı 2lı tarama da da kıza benzettiler 13 haftalıkken gıttım kesın erkek gösterdı başka doktor net bacak arası gördüm 😊şuankı doktorum hem profesör Hemde perınatolog oda kesin erkek dedı Oluyor yanı yanılma
mor_menekse Annelibebek ilk hamileliğim de erkekge benziyor demişti 12. Haftada.sonra kız olduğunu öğrendim. Net 16. Haftaya kadar beklemek gerek bence değişebilir
Havvakc Annelibebek en baştan beri 11. Haftadan beri 3 doktor da kız demişti ama yüzde yüz değil tabi ama sonra ne olduysa 17. Haftada erkek oldu😃 ayrıntılı ultrasonu bekledim orda da erkek çıktı öyle yani
Annelibebek Havvakc ayy böyle gördükçe acaba daha mı geç gitsem diyorum 15 haftada randevum var ama diyorum acaba o zaman bile erken mi
Havvakc Annelibebek eğer sırf cinsiyet için gidecekseniz bence bekleyin ama zaten rutin kontrolünüz varsa tabii vaktinde gidin. Ama cinsiyet konusunda ne olursa olsjn bence ayrıntılı ultrason beklenmeli çünkü sonradan sürprizler olabiliyor 😊
Melek1818 Benimde 2oglum var banada 13haftalikken erkeğe benzetti 2li testedde erkeğe benzetti inşallah bizimde değişir sürpriz yapar 14yil.sonra 3hamileyim
Annelibebek Melek1818 ya erkekte yanılma duymadım ama kızda daha çok duydum gene de Rabbim gonlundekini versin
Annelibebek Melek1818 aynen öyle iki tane kızım var Rabbim bir meyveyi tattırdı bakalım bu nasıl olacak
Ftmamrd Annelibebek benim canım 14 ve 16 hastalıkta kesin kız dediler ihtmalsiz kız olduğunu soyledi 16+5 de bebeğimi kaybettim 😞😞 erkek olduğunu öğrendim
aslansmommmm Ftmamrd o kadar uzuldum ki ne desem bos rabbim yerini doldursun insallah peygamber sabrı versin 😞
Annelibebek Ftmamrd ayyy canm benim Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda birdaha hamile kalır sagsalim eline alırsın bebeğini çok dua edeceğim sana :(