Annelibebek Mrv1234sim ya tam yanılma haftaları kimisi benzettiği çıkıyor kimiside sonra dan değişiyor benzetmemek en doğrusu
Muhammedfurkan Annelibebek banada doktor belli değil dedi küçük daha 11+3 tü gittiğimde ama cinsiyet tahmini yapanlar kıza benzetti sizce kıza alışmalımıym
Annelibebek Muhammedfurkan ya ben önceden benziyorsa kesin o diyordum taa ki komşuma 22 haftaya kadar kesin kız dedi 22 den sonra erkek dedi hala erkek önümüzdeki ay doğuracak bekliyoruz ama kaç doktora gittik hepsi erkek dedi doktor yanılmış
zeynonunannesiiii Annelibebek kızımı 25. Haftaya kadar erkek bildik kizmis meğerse 😁 Şuan yine kız dendi 23. Haftada erkek çıktı 😁😁
Muhammedfurkan Annelibebek benimkini doktor tahmin etmedi küçük dedi burdan cinsiyet tahmini yapanlar öyle dedi nub ve ramzi teorisine göre yani yanılma payı var mıdır
Annelibebek Muhammedfurkan tabikide vardır çünkü doktorlar canlı görüyor burdakiler görüntüye göre soyluyor zaten kesin demiyorlar sadece tahminleri
Muhammedfurkan Muhammedfurkan ay hadi bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin size çok dua edeceğim sizde bana dua edin lütfen