Uzun bir aradan sonra herkese merhaba , bilenler bilir 3. Yılın sonunda eşimle bir araya geldik doğuda görev yapıyordu eş getiremiyordu bu nedenle düzenli bir ilişkimiz yoktu çocukta ilk zamanlar istemedik tayin olduk 7 aydır birlikteyiz bu süreçte korunmasız devam ettik çocuk istiyoruz artık , ergenlik dönemimde kıllanmam olmuştu erkeklik hormunum yüksekti her doktor kilo ver geçer dedi ben sık sık kontrolerime gittim hormunun düzeldiğini söylediler vs en son tekrar kadın doğuma gittim çünkü bu süre zarfında gebelik olmadı ve adet sonrası ara kanamalarım olmaya başladı.
Bütün tahlillerime bakıldı hafif insülin direnci , dhea so4 , total testesteron yüksek
24 saatlik idrar verdim gece ilaç içip ertesi sabah tekrar idrar verdim Kortizol ölçümü vs hepsi temiz çıktı jinekolojik muayene sonucunda kist , miyom ,polip vs hiç bir şey yok yumurta rezervim 2.64 adetlerim her ay düzenli olurum sadece kıllanma vardı
Bugün endokrine tahlil sonucu göstermeye gittim doktor pkossun dedi illa yumurtalıkta kist olmasına gerek yok kist olmasada pkos olunuyor dedi bunu kesinleştirmek için kan verceksin dedi sonucunda pkos olup olmadığına karar vericez ama yüksek olan hormonlar sonucunda pkossun dedi.
Benim gibi durum yaşayanlar var mı aramızda kafam aşırı derecede karıştı kadın hastalıkları doktoruma takipliyim pkos vs sözü hiç geçmedi rahim duvarım vs olması gerektiği gibiymiş ne yapacağımı bilemiyorum