Mavideniz26 Surekli uzanma yarim saat kalk is gor yavas yavas sonra yine uzan hep hareketsiz kalma bol bol havucta ye meyve bol bol ye ben cok yedim herseyden
Aabbccc Mavideniz26 inşallah yaa inşallah dua et banada tutsun beraber post açıp yazalım birbirimize inşallah 🙏
Nargissos Aabbccc durumum iyi cok şükür de işte korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diye bi de çok sıkılıyorum normal evde geziyorum hava alıyorum falan ama sürekli düşündüğüm için sıkılıyorum çok
Aabbccc Nargissos offf bende bendeee olumsuz sonuç alırsam diye benimde ödüm kopuyor çok sıkılıyorum bende sürekli uzanıyorum düşün düşün kafayı yiyorum
Nargissos Aabbccc son adet tarihine göre sayılırsa olmuyor ki işte aynı gün transfer olduk ikimizin de 5. Gün embriyosu. Ama nasıl gebelikte gün farkımız oluyor
Melisahmet Nargissos doktorum bana son regli diye takılma dedi. Ultrasonda bakıcaz önemli olan ultrasondaki tarih dedi. Herkesin reglisiyle transferi farklı olur dedi
Aabbccc Nargissos normal gebelik gibi düşün ne zaman olduğu belli değil ama yinede son âdet tarihi geçerli sayılıyor
Mzzz Nargissos hayır canım son adet tarihine göre hesaplaniyor nasıl ki normal gebelikfe herkesin yumurtlama tarihi farklı bundada transfer günleri farklı her şekilde son adet tarihi benimkide tüp bebek 4.5 ay önce doğum yaptım doktorum her ay sorardı son adet tarihini
Nargissos Melisahmet yine de ortalama transfer gününde 16 günlük falan oluyor galiba araştırmalarıma göre ☺️
Aabbccc Mavideniz26 bugün 2.gunum canım zaten bilmiyorum inşallah tutmuştur ya bu 10 gün nasıl geçecek acaba hiç bilmiyorum 😑
Mavideniz26 Aabbccc zaman cabuk geciyor kafani hep oraya verme baska seylerle mesgul ol gun geciyor zaten
emine-abc Benim de 14 şubatta transferim oldu kızlar. Son adet tarihim 29 ocaktı. En erken belirti ne zaman başlar acaba şuan hiçbir belirti yok bende
Aabbccc emine-abc kendim gibi birini daha buldum benimde son adet tarihim 30 Ocak 14 Şubat transfer tarihim benimde hiç bir belirtim yok ama erken diyor burdaki arkadaşlar Zaten cnm ama bilmiyorum da
emine-abc Aabbccc ben daha önce dış gebelik geçirmiştim canım o zamanki belirtileri hatırlıyorum da hergün kendimde belirti arıyorum ama henüz yok vakit geçmiyo :)
Mavideniz26 Aabbccc aslinda benim evde cocuklarda var onlarla hep ilgilenmekten aksam nasil oluyordu anlamiyordum dogru duzgun uzanamiyordum zaten
Mavideniz26 Aabbccc insallah allah sana ve senin gibi bekleyen herkesi kucagini doldururda zamanin nasil gectigini anlamazsiniz🤲