Nargissos Merhaba, 14 şubatta transferimi oldum. Kısmet olur da eger bebeğim varsa. Gebelik nasıl hesaplanıyor bilgisi olan var mı? Yani transfer gününe göre mi hesaplanıyor sizin nasıl olddu?
Nargissos Aabbccc son adet tarihine göre sayılırsa olmuyor ki işte aynı gün transfer olduk ikimizin de 5. Gün embriyosu. Ama nasıl gebelikte gün farkımız oluyor
Nargissos Aabbccc durumum iyi cok şükür de işte korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diye bi de çok sıkılıyorum normal evde geziyorum hava alıyorum falan ama sürekli düşündüğüm için sıkılıyorum çok
Nargissos Aabbccc beta sonucumu aldım insallah darısı senin başına simdi senin için dua ediyorum 😊😊🌸🌸
Aabbccc Mavideniz26 hayır canım hiç bir yerim agrimiyor zaten 😂Çok çok hafif sağ tarafta batma oldu çıktı ama bir kere tek arıyorum belirti ama yok😂
Mavideniz26 Aabbccc herkesin farkli tabi benim surekli kasik agrilarim oldu bel agrim oldu, ileri gunlerde de gaz cok oldu bide sicaklik beni basiyordu hararet gibi,gohsum agirmaya basladi ben anladim tutugunu zaten
Mavideniz26 Aabbccc transferden bir kac gun sonra zaten hep kasık ve bel agrim vardi eşimede diyordum oda ilaclardandir dedi ama aradan 4 gun gecti gaz cok olmaya basladi hararet beni tutmaya basladi eşim anladi zaten tutmus dedik beraber.8.gun aksam evde test yaptim cikti ama iyinede kanda yapayim oyle inanarim dedim bekledim 14 de yaptim işte😁
Mavideniz26 Mavideniz26 bide sol gohsum agiriyordu bende eşime dedim iki gundur sol kalbim agiriyor sanki sonra gohsumun basina dokundum meyersem agiran gohsummuş 😂 bende kalbim agiriyor ilaclar mi etki eti diye uzuluyordum😂
Aabbccc Mavideniz26 hayırlı olsun inşallah canım seninki banada dua et artık hamişsin 🙂valla benim bir belirtim yok ya tutmamış mi acaba kasık ağrısı nasıl bı agriydi sizde peki
Mavideniz26 Simdi olmaz zaten birsey varsa aslinda 5.gunden sonra bazilarinda beli ediyor bence . Herkesin farklidir zaten bende oyle oldu diye sende olacak diye birsey yok hemen negatif dusunme zaten
Aabbccc Mavideniz26 bugün 2.gunum canım zaten bilmiyorum inşallah tutmuştur ya bu 10 gün nasıl geçecek acaba hiç bilmiyorum 😑