nunusmom Figen91 tatlı patates seniiiii. Sağlıcakla büyü sağlıcakla doğ annişinin kucagına kon inşallah💖
annebebek123 nunusmom eveet az kaldııı günler geçmiyor sanki hiç çok heyecanlı 🥰❤️ amin hepimiz sağlıkla kavuşalım vakti gelince miniklerimize 🙏🏻
nunusmom annebebek123 öyle valla yaa geçmiyor geçmiyor diyoruz geçmiyor gibi de ama gel gör ki geçince de ne çabuk geçti diyoruz 🤭🤭
nunusmom Ebrarabla_06 iyi yarısı bitmiş hamileliğin diğer yarısı biraz daha hızlı geçer geçmiyor gibi gelir ama 😂 sağlıcakla kavus inşallah💖
Ebrarabla_06 nunusmom amin inşallah canım benim bir an önce biter artık çok teşekkür ederim canım benim🥰😍
fatos2404 nunusmom ay evet valla annelik çok başka bir duygu Rabbim sağlıkla doğup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻🫶🏻🥹
maviipapatya Sosisligunlerr sağlıkla gelsin inşallah 🫠 ben normal istiyorum fakat doktorumla henüz konuşmadık
Sosisligunlerr maviipapatya amin inşallah ☺️ bende normal doğum istedim fakat ilk bebiş zorunlu sezeryan olunca buda sezeryan oldu hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da ☺️