nunusmom annebebek123 maşallah maşallah 6 haftacık kalmış 1,5 aycık belki daha az sağlıcakla kavusun inşallah 💕
Sosisligunlerr maviipapatya aynı bizde patlıcan kadarız 27 haftadayız sezeryan olucak ne aan gelicek sabırsızlikla bekliyorum sizin doğumunuz normal mi sezeryan mi ☺️☺️
maviipapatya Sosisligunlerr sağlıkla gelsin inşallah 🫠 ben normal istiyorum fakat doktorumla henüz konuşmadık
annebebek123 nunusmom eveet az kaldııı günler geçmiyor sanki hiç çok heyecanlı 🥰❤️ amin hepimiz sağlıkla kavuşalım vakti gelince miniklerimize 🙏🏻
fatos2404 Rabiaates1105 amin inşallah 🤲🏻 bende cinsiyete çok heyecanlıydım kız istiyorduk bekletmedi bizi cimcime 12+4’te %95 kız dedi doktorum yanılmadı da 🥹😍
fatos2404 nunusmom dimi ya doğuncada ya ne çabuk geçti deriz bide şahsen oğlumda söyledim 5 yıl ne ara geçti diye 🥹🤭
nunusmom fatos2404 😂 diyoruz demez miyiz bnde diyorum sürekli 😂😂 içindeyken geçmiyor geçince gelmiyor çok değişik 😂
nunusmom Figen91 tatlı patates seniiiii. Sağlıcakla büyü sağlıcakla doğ annişinin kucagına kon inşallah💖
fatos2404 nunusmom ay evet valla annelik çok başka bir duygu Rabbim sağlıkla doğup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻🫶🏻🥹
nunusmom Ebrarabla_06 iyi yarısı bitmiş hamileliğin diğer yarısı biraz daha hızlı geçer geçmiyor gibi gelir ama 😂 sağlıcakla kavus inşallah💖