Derinnmom Kızlar dün sabah suyum mu geliyor diye post açmıştım hastaneye gittim enfeksiyon riski ile doğumu başlattılar, çok ağrım var normal doğum yaptım, sormak istediklerinizi sorun ben iyi olunca yazıcam 🙏🏻❤️
Adenala Derinnmom Sağlıkla güzelliklerle büyüsün inşallah 🥰 Rabbim analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun Rabbim Salih / Saliha kullarından eylesin inşallah 🙏 🌸
YeniGelinMeselesi @Derinnmom Gözün aydın ablam rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin💕 Nasıl geçti doğumun kaç saat sürdü yani o anlarda neler hissettin bize tavsiyelerini alabiliriiz😊
Derinnmom YeniGelinMeselesi benim çok uzun sürdü çünkü enfeksiyon vardı hemde çok fazla, suyum geliyordu açıklık artmıyordu suni verdiler 10 saat yani benim için travma ama herşey güzel olacak 🥹❤️
Derinnmom Edos123 Teşekkür ederim canım, evet daha doğum başlamadan doğumhaneye alındım 10-12 saat sürdü çok dikişim var
Derinnmom Minigiim-vebenn52 Allah razı olsun canım, bebek iyi benim biraz kötü dikişlerim var doğum kötüydü maalesef
Minikbirsey Derinnmom geçmiş olsun güzel gunlerde bol kahkahalı büyütün inşallah bebeğinizi enfeksiyon kanda mi vardı idrarda mi gebeyken de varmiydi
Derinnmom Minikbirsey Allah razı olsun , enfeksiyonum idrarda vardı gebelikte çıktı sürekli devam etti
Derinnmom Buseeghh 2 eşofman 1 alt üst takım, atlet bebek için 10 tane bez, 3 takım (2 tane hastanesi çıkışı) havlu hasta bezi ıslak mendil çok da abartmadım dikişim çok var fazla giyinik bile kalamıyorum
Mineserra61 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin herkes merakta idi iyi haber aldık şükür
perosy Derinnmom ayy gözün aydın benden önce doğurdun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah 🥹🥹 su geldiği için mi enfeksiyon riskin vardı yoksa başka bir şeyden dolayı mı benimde kaç gündür akıntım çoğaldı sarımsı yeşilimsi geliyor 🥹
Derinnmom perosy yeşil sarı baya akıntı vardı günlerdir, su gelince mecbur gittim direkt yatırdılar bebeğe enfeksiyon geçer kalbi durur felan dediler
Elifff23- Derinnmom gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallah darısı bizlerin başına ❤️❤️ doğum süreciniz nasıl geçti ama çok zor muydu ilk doğumum olacak çok korkuyorum ne kadar dikişiniz oldu acaba sonrası nasıldı 🥲
Derinnmom Elifff23- benimde ilk doğumdu benim için kötüydü inşallah sizinki çok güzel olur, dikişim var hâla toparlamamadım
Beybun_29 Derinnmom Rabbim size bağışlasın geçmiş olsun ❤️❤️❤️ doğum sürecini merak ettim benimde ilk bebek normal doğum nasıl geçti
Derinnmom Beybun_29 Allah razı olsun 🙏🏻 canım benim maalesef pozitif doğum hikayem yok, hepinize dua ettim Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻
ikiprensannesi53 Derinnmom çok şükür geldin hosgeldin hayırlı olsun gözün aydın nasıl geçti doğumun anlatır mısın
MMerve34 Derinnmom geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün baya bekleyenin vardı öbür postta umarım görürler bunu darısı bizlerin başına inşallah