Ftmamrd ESMAARAS değil ilk dusugum diğer bebeğimde hiç bir sorun yaşamadım hamilelegimdede sorunsuz hiç incesnde açılma düşük tehlikesi vs yasamamstim
Sarina98 Ftmamrd Allah yardimcin olsun bitanem, yiyecek ekmeği, içecek suyu yokmuş demek. Allah bundan sonra ki çocuğunu kucağına almayı nasip etsin ❤️
ayanarta1 Ftmamrd nasıl olur ya çok garip gerçekten hiç bişey diyemiyor mu doktor yakın zmanda fazla yorulma ağır kaldırma gibi şeyler oldu mu
Ftmamrd ayanarta1 olmadı öyle ağır kaldırma ani hareket vs hiç bişey zaten yatiyordum ağrım var diye doktor ağrı bebekle alakalı değil ortalık hastaligi ondan kaynaklı olabilir dedi bana dinlen yat bile demedi 😞
Hurremsultan__ Pamuk Benim de aşırı karın ağrım var daha önce bebeğiniz kucukken böyle karın ağrısı yaşadınız mı ?
Pamuk Hurremsultan__ Doğum sancısı gelmişti canim.Sen yine doktora söylersin karın agrisini genel de oluyor gebelikte.
Ecelina2020 Ftmamrd bende bi hafta önce gittim Bilkent Hastanesi’ne bebeğin kalbi yavaş atiyo falan dediler aklmi aldılar nedenini sordum hiç bisey soylemediler. Allahım yerini en kısa zamanda doldursun insallah canm.
Ftmamrd Ecelina2020 canım başka hastaneye de git istersen ben bilkente acil olarak Kızılcahamam dan gittim o hastanenin hastası degildim sadce burdaki hastane bakmadigi için oraya götürdü ambulans
ayanarta1 Ftmamrd bazen ağrıları bebek kaldıramıyor düşük oluyor diye duymuştum ama sizin ki resmen doğum olmuş anlamadım çok garip geçmiş olsun 😔
Kg16 Ftmamrd Merhaba öncelikle geçmiş olsun günü gününe aynı durumu yaşadım. Bugün bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar. Bebeğe defin gerekir mi? Sizde nasıl oldu